kirkestolen ideer til hjemmet

kirkestolen ideer til hjemmetEn kirkestolen tilbyder en rustik og funktionel møbel til at udnytte hele hjemmet . Lavet i en bred vifte af størrelser , kirkebænke har en lineær , slankt linje , der ser fantastisk skjules langs vægge eller bruges til ekstra siddepladser i rum som køkkener , spisestuer og opholdsstuer . Tilføjelse dekorationsdetaljer som et frisk lag maling eller sæt komfortable puder accenter stolen til at skabe en opdateret look .

indgangspartiet

Giv en hvilested i forstuen i hjemmet ved at installere en kirkestolen . Hvile Pew mod en væg for at give et område for at binde sko og gøre sig klar om morgenen . Hvis du vil oprette en organisatorisk center , skal du installere en corkboard eller vægmonteret hylder over stolen for at skrive indlæg og sortere post . Flanke stolen hos en knagerække og kurve til at holde den organiserede rum . Tilføj farve over stolen ved at installere familiebilleder . Brug en bred vifte af modulstørrelser at skabe en mosaik design , der giver et brændpunkt til rummet .

Spisebord

Opret en uventet siddepladser mulighed for spisebord med en kirkestolen . Placeret langs en eller begge sider af en rektangulær tabel , stolen giver masser af plads til store eller små familier . Ved hjælp af en Bænk er omkostningseffektiv , da den erstatter 03:57 stole , afhængigt af længden af stolen , og det giver en rustik til rummet . For en opdateret skærm , maling stolen i en neutral farve som hvid eller creme . Den neutrale palet vil supplere en bred vifte af spisebord materialer , herunder træ og metal , og op med humøret en lille plads . Tilføj en lang pude til at hjælpe pad stolen og give trøst til rummet .

Soveværelse Accent

Tilføj en kirkestolen til soveværelset for at give plads til at rumme tøj eller slappe af efter en lang dag . Kirkebænke liggende ved udgangen af sengen giver et brændpunkt til rummet . Hvis du vil oprette en lounging område i soveværelset , tuck kirkestolen langs den ene væg , og accent det med komfortable puder . Tilføj en accent bord i nærheden til at hvile bøger eller dekorative elementer som en samling af vaser . Hænge en overdimensioneret spejl på væggen over stolen for at skabe en vignet .

Living Space

Prøv at erstatte en omfangsrig sofa med en kirkestolen . Kirkebænke yde tilstrækkelig siddepladser og en dramatisk præg på stuen . De er ideelle i små rum, hvor du ønsker at lysne og gøre et værelse . For mere end ét kirkestolen , huse dem i stuen , ansigt-til-ansigt , med en kop kaffe sammenhængen mellem dem . Kast en favorit dyne eller afghanske over kirkebænkene at blødgøre rummet .

Anden Artikel

 • Udsmykning glasblokke vinduer
 • pink & grønne værelse ideer til en lille pige
 • hvordan man kan male en teenager soveværelse pink og grøn
 • Hvor meget skal du betale for 1000 kvadratmeter tæppe installation ?
 • hvordan man designer et pizzeria køkken
 • flydende hylder udsmykning idéer
 • ideer til hvordan man kan dekorere en barns børnehave i Bourgogne / tan
 • hvordan at designe dine egne maling job
 • surfing indretning til soveværelser
 • løsninger for en stram kontorlokale
 •