ideer til udsmykning et badeværelse med lyse træ kabinetter

ideer til udsmykning et badeværelse med lyse træ kabinetterredecorating et badeværelse kan være en vanskelig og bekostelig opgave , men vælger at holde skabene i badeværelset kan spare en hel del penge på et badeværelse eftersyn . Hvis du har lyst træ frysere i dit badeværelse , bør du overveje udsmykning omkring dem og spare tid og penge på dit badeværelse remodel .

vægfarver

Lys eller lyse vægfarver arbejde godt sammen med lyst træ kabinetter , men du også nødt til at overveje størrelsen af det rum , når de vælger væggen farver. Lyse farver som orange og aqua kan overvælde rummet med farve , så gem disse farver til accenter . Hvis du skal bruge en af disse farver til et lille badeværelse , kan du prøve at vælge en dæmpet nuance af din foretrukne farve . Hvis du har et større badeværelse , overveje maleri ene væg i en lys farve og andre vægge en dæmpet nuance af denne farve . Andre maling valg , der fungerer godt med lys træ kabinetter er lysegrønne , lilla eller blues . Farver med et gult skær kan kollidere med træet af skabene . Sammenlign maling prøver med skabene , før du maler for at spare tid og penge på malerarbejde .

Window Behandlinger

Lys træ kabinetter i badeværelset tendens til at skabe en lys , luftig føler sig i rummet , så fortsætter denne effekt med dit vindue treatments. Use florlet , ren og skær paneler i bløde farver eller hvid hul blondegardiner . Hvis du har brug for mere privatliv , dække vinduerne med lys træskodder , der nemt kan åbnes og lukkes , eller lyse stof latinske nuancer . Vælg farver til disse behandlinger i farver og mønstre , der supplerer din væg farve . Små blomster print eller teksturer såsom hør eller grasscloth arbejde godt for disse vindue behandlinger .

Tilbehør

Tilføj byger af lyse farver i et badeværelse med en blød baggrund med tilbehør . Vælg accenter , der vil hjælpe reflekterer lyset i badeværelset for at øge luftighed i rummet . Cut glas , rustfrit stål , sterling sølv og spejle er alle effektive valg . Skab en gruppering af små spejle på væggen for at reflektere lys , og fyld skære glas eller sterling sølv flasker med vatkugler , vatpinde eller lotion og holde disse emner på displayet på forfængelighed . Ramme billeder af blomster eller planter , der matcher farverne i rummet i lys træ eller sterling sølv rammer og hænge dem i grupper på væggen . Vælg rustfrit stål , børstet nikkel eller hvid porcelæn til badeværelse inventar til at holde følelsen af rummet lys .

Anden Artikel

 • børns jungle soveværelse ideer
 • hvordan du installerer keramiske fliser
 • slagger hylde møbler projekter
 • hvordan du fjerner sten beklædning
 • DIY : home udsmykning idéer
 • gratis udsmykning idéer til inspiration
 • udsmykning idéer til land vaskerum
 • ideer til maling en Hall & trapper
 • træsorter Anderson døre
 • hvordan man kan gøre metal laden stjerne dekorationer
 •