ideer til hvælvede loft køkkener

ideer til hvælvede loft køkkenerUdnyt væggen og loftet rum skabt af en hvælvet loft køkken . Typisk rummet ikke udnyttes , men med lidt fantasi , kan denne plads dog benyttes til opbevaring eller fremvisning køkken skatte . Indbygget i rum omkring det hvælvede loft tjene som små vignetter for at beundre når den kommer ind i rummet . Artwork monteres på en væg hjælper til at blødgøre rummet . Tilføjelse varme , neutrale farver med tilbehør , maling og andre dekorative elementer forhindrer rum bliver overvældende og bundløs .

Lys og Windows

Flood køkkenet med lys ved at installere et ovenlys i det hvælvede loft . Ovenlys naturligt lysere et værelse og belyse rummet. Uventede rører , som en overdimensioneret vindue , tilføjer også naturligt lys ind i rummet for at skabe en åben atmosfære . Vedhæng lys suspenderet fra en hvælvet loft skabe en dramatisk fornemmelse og giver ekstra opgave belysning , når madlavning . Lavet i en bred vifte af stilarter og farver , lys bringer stil til køkkenet vedhæng . Og når den er monteret fra den hvælvede loft , de visuelt lavere i køkkenet for at bidrage til at skabe en mere intim madlavning plads .

Storage

hvælvede køkken lofter giver plads til ekstra køkken opbevaring . Ekstra høje kabinet installeret i rummet giver et område for tucking væk køkken fornødenheder samtidig skabe højde og drama i rummet . Hold disse elementer du bruger en eller to gange om året på det højeste punkt . Se- gennem , glas-front kabinet tilføjer visuelle interesse og fungerer godt for visning køkken samlinger som dekorative plader , glas eller vaser . Reoler monteret langs den ene væg af en hvælvet loft for at vise planter eller et sæt af køkken bøger giver ekstra opbevaringsplads i køkkenet . Specialitet vin Lagerreoler gemt langs en hvælvet loft rum skabe finurlig og uventede plads til opbevaring af vintage flasker . Hung fra et loft bjælke , er indehaver af en gryde stativer hyppigt brugte stykker uden at optage nødvendige plads nedenfor . Placeret over en ø , den tjener som et dekorativt stykke i rummet .

Color

hvælvede loft køkkener kan blive overvældet af mørke væg farver , der konkurrerer om centrum . I stedet holder væggene lys og neutral i forhold til accent tilbehør som rustfrit stål apparater . Cremet hvid , beige og svagt grønne nuancer er ideel til en større plads . Denne neutrale palet med til at supplere og accent farverige backsplashes , bordplader og køkken øer og samtidig skabe en åben atmosfære . Neutrale farver, også bidrage til at accent og supplere det dekorative , træ støtte bjælker ofte fundet på hvælvede lofter .

Anden Artikel

 • kreative ideer til et land køkken
 • hvordan man kan male et falsk gitter med malertape
 • hjemmelavet perleplader
 • hvordan man kan rense et rum gummimåtte
 • Hvordan kan jeg betrække dvd’er ?
 • hvordan man kan dekorere møbler af træ
 • hvordan man planlægger et badeværelse i et nyt hus
 • gothic soveværelse makeover ideer til mellem piger
 • landkøkken farve ideer
 • hvordan man kan håndtere kroneformen
 •