ideer til at dekorere en væg for september

ideer til at dekorere en væg for septemberSeptember markerer afslutningen på sommeren og den gradvise ankomst af efteråret . Udsmykning til ære denne sæson betyder afspejler både den varme sommer og den ændring , der falder symboliserer . Dekorere en væg for september , uanset om du er en lærer opdatere dine opslagstavle i skole eller en husmor begejstrede indarbejde årstidens dekorationer ind i dit hjem design .

Farver

Mens farverne på sommeren er lyse og levende , hvilket afspejler den varme og aktivitet om sommeren , bør tidligt efterårsfarver være lidt mere afdæmpet . Subtilt at ændre farverne på din skærm væg vil introducere de skiftende sæsonen ind i dit hjem indretning . Brug rust røde , dæmpede appelsiner , og gyldne gule . Du kan bruge nogle grønne til at hjælpe accent disse andre farver , da bladene er stadig i vid udstrækning grøn i september.

Vægtæpper

En let måde at introducere dit September farvepalet til din væg dekorationer , uden malerarbejde væggen , er at bruge rig-minimalistisk vægtæpper . Et stof batik i dit valgte September farver er en glimrende mulighed. Hvis der er et billede du normalt hænge på væggen , du dekorerer sæson , kan du ønsker at hænge en sæson-relevant fotografi eller stykke kunst , der omfatter farver og temaet skiftende årstider .

Twigs , sejlgarn og bær

Selvom bladene har endnu ikke fuldt ud er faldet af træerne i september , grenene bliver mere synlige . Fokus på elegance grene i din væg dekorationer vil både gennemsyre din dekoration med skønhed og sæt dit dekorationer ( og dig! ) op for overgangen til efteråret .Saml små kviste og skabe små bundter . Du ønsker måske at puste til kviste ud , for at skabe en kost-lignende form , så de ligger fladt mod væggen . Væver bær i kvist bundter . I begyndelsen af efteråret , producerer mange buske og træer mørkt bær , der vil tør og bevare deres farve . Hvis der ikke er naturlige bær til rådighed , kan du finde kunstig bær på et håndværk levering butik . Wrap din bundter af kviste og bær med sejlgarn . Disse dekorationer kan gøres så stor eller så lille som du gerne vil have og er nemme at hænge på væggen med en lille søm eller halse.

Fall Blomster

tidlige efterår blomster , som solsikker , er perfekte til dekoration på væggen i september. Disse blomster er normalt mere hårdføre end forår eller sommer blomster og er som regel en rigere-nuance af orange , gul , eller guld . Blanding af friske solsikker med nogle tørrede blomster fra sommeren vil skabe en interessant effekt , som samler sensommeren skønhed og den forestående skønhed falde .

Grapevine Kranse

I dele af USA , der har fire traditionelle sæsoner , vinstok kranse producere druer i slutningen af sommeren og derefter gå i dvale . Rygter om , når det er sovende , er en brun farve og ligner en tyk tråden . Disse vinstokke kan blødgøres ved at opbløde dem i vand , så snoet ind i en krans . Dette display , som du kan gøre dig selv eller nemt finde på et fartøj butik eller en Art Fair , er egnet til sensommeren overgangen til efteråret . Du kan dekorere krans med bær , sensommeren blomster eller blade , der ændrer tidligt .

Anden Artikel

 • god maling farver til badeværelset
 • hvordan man opsætter ikea gardin paneler
 • forskellige former for konge ark
 • udsmykning idéer til lodge soveværelser
 • georgiske koloniale maling farver
 • hvordan man kan konstruere et indrammet spejl
 • hvordan du installerer dublin latinske nuancer
 • kid ’s værelse indretning ideer med glød -in - the- mørke stjerner og måner
 • som tæppe tekstur bærer bedst ?
 • ø indretning idéer
 •