hvordan man opbygger en vedligeholdelsesfri dæk

hvordan man opbygger en vedligeholdelsesfri dækLigesom en terrasse eller garage , er et dæk en værdifuld multipurpose forlængelse af huset. Husejere bygge dæk til deres anvendelse som ekstra underholdning og spisestue , bred vifte af stilarter , deres højde over jorden , og deres afslappende atmosfære under træer og sol. En høj dæk kan give en betagende udsigt over baghave haver , beroligende farvande , eller majestætiske bjerge . Ligesom terrasser , lave dæk skabe komfort og en midlertidig bolig mellem hjemmets interiør og eksteriør . De forbedre udseendet og fornemmelsen af udendørs plads og er nyttige , når du skal hoppe op og se efter dine børn .
Deck planer kan omfatte en række forskellige former , herunder rektangler , kvadrater , eller ottekantede . Ligesom en veranda , kan de wrap rundt om et hjørne af huset , eller de kan være forsynet med en iøjnefaldende serie af 45- graders vinkler . Pyntede kan også være lukkede og screenes , fastgjort med gelænder eller delvis dækket af en markise eller pergola for klippegrønt og farverige blomster skærme . Indbygget i espalier , bænke , plante , og selv kurbade er meget populære i dag dækket designs .
Deck planer ikke begrænser boligejer til fyr , redwood , eller egetræ pyntede , der skal regelmæssigt slebet og bejdset . Aluminium , komposit , eksotiske træsorter , og plast er alternativer, som indeholder den ekstra fordel, nem vedligeholdelse . Her er hvordan man opbygger en sorgløs dæk

Du skal bruge: .
hus med en baggård
Carefree dæk materialer , herunder aluminium , komposit , eksotiske træsorter , eller plast .
Finansiering .
Telefonnumre på dæk bygherrer og /eller ombygning entreprenører .


1 .
Aluminum . Den første ting , der kommer til at tænke på omtalen af en aluminium dæk er en kold , føle industrielle sammenlignet med den varme og komfort trykimprægneret træ . Men , aluminium ikke har visse fordele i forhold til træ , der gør det tiltrækkende for nogle boligejere . Den indlysende upsides er afskaffelse af råd og insektangreb og behovet for at sand og bejdse , hvorved materialet pleje -fri . Nogle aluminium pyntede materialer er fremstillet med en speciel belægning for at gøre overfladen blødere på fødderne og køligere i solen. De er også fremstillet til at fjerne " ping " støj forbundet med denne type af metal .
Aluminium pyntede sælges i mange farver og typer . Du kan vælge fra farver , herunder brun træ , terra cotta , eller grå skifer . Typer omfatter planker , modulære , eller vandtæt . Planker er stort set de samme som du finder på en træ dæk , kun aluminium , og de er fordelt med huller i mellem hver planke . Modular aluminium pyntede sælges med planer om at hurtigt at oprette dæk designs som ottekantede , trekanter og rektangler . Vandtæt aluminium typer er lavet med planker , at funktionen specialiserede kanaler til direkte vand ud nogen del af bygningen ( fantastisk til højere dæk og kommercielle applikationer ) . Dette giver dig mulighed for at holde pladsen under tørre og meldug -fri .
2 .
Composite . Composite pyntede er lavet af en kombination af post-produktion genvundet tømmer og plastprodukter . Denne type materiale er ved at blive et populært alternativ til trykimprægneret træ til sin nem vedligeholdelse , som omfatter beskyttelse mod fugtskader , råd , splintre , vridning , og insektangreb . Desuden et sammensat dæk kræver kun en periodisk rengøring-ingen slibning eller pletter kræves
3 . .
Exotic hårdttræ pyntede . For naturlige skadedyrsbekæmpelse og rådne modstand , skal du vælge en brasiliansk hårdttræ som kirsebær eller Ipe ( brasiliansk valnød ) . Ikke alene er træet smukt , er det let at passe , da det ikke kræver farvning eller andre kemiske anvendelser for at bevare den . Teak er ligeledes slående udseende og indeholder naturlige olier , som gør det modstandsdygtigt over for råd , forvitring og insektangreb .
4 .
Plastic . De fleste boligejere vil blive forbløffet over at opdage, at plast dæk materiale er ikke kun helt pleje-fri , er det også farvet og teksturerede at efterligne ægte træ . Der er interesseret i at bevare miljøet ville være glade for at erfare, at plasten er afledt af post-fremstillingsprocessen , såsom genanvendt mælk containere og indkøbsposer , hvilket gør denne type af pyntede et godt valg for grønt byggeri . Til at passe et plastik dæk , skal du blot feje og slange ned med jævne mellemrum . Pletter kan fjernes med en rust og pletfjerner .
5 .
Overvej finansiering . Du kan finansiere din nye dæk på en række forskellige måder . I de senere år har hjem ansvarlig lånekapital linje af kredit er blevet populært for tilføjelser og forbedringer i hjemmet. Den traditionelle banklån er en anden mulighed . Eller kontakt amerikanske Boliger og byudvikling ( HUD ) for oplysninger om selskabets 203 ( k ) Home Improvement Loan Program . Fra HUD hjemmesiden : " Luksus elementer og forbedringer er ikke berettiget som en omkostning rehabilitering. Dog kan boligejer bruge 203 ( k ) program til at finansiere sådanne poster som maleri , værelse tilføjelser , dæk og andre genstande , selvom hjemmet ikke behøver nogen andre forbedringer . "
6 .

Ring rundt for prisoverslag . Overvej ubekymrede dæk materiale , du vil bruge sammen med andre faktorer , herunder højde og størrelse , stil , optioner , og finansiering . Få nogle henvisninger-spørg venner , familie , kolleger , og industrien insidere , der dæk bygherrer eller ombygninger entreprenører er kompetente og pålidelige . Slå dem op på internettet , derefter placere et par telefonopkald til prisoverslag . Sørg for at fortælle opførelsen fagfolk præcis , hvad du leder efter i en ny dæk , og hvilken type sorgløse pyntede du har valgt .

gode råd og advarsler


 • trykimprægneret træ er blot en af flere dæk materialer . Før du ringer til dæk bygherrer eller ombygninger entreprenører et prisoverslag , behandle den række af sorgløse muligheder , herunder aluminium , komposit , brasilianske hårdttræ og kunststof.
 • Finansiering af dit nye dæk gennem et hjem egenkapital linje af kredit, banklån Eller via HUD 's 203 ( k ) Home Improvement Loan Program .
 • Sørg dækket bygherre eller remodeling entreprenør har et solidt omdømme og er anerkendt i branchen for kvalitet arbejde i tide .
 • Anden Artikel

 • hvordan du installerer dublin latinske nuancer
 • Hvordan monterer jeg underskrive indehaver rammer ?
 • gamle bondegård køkken ideer
 • udsmykning ideer til en chokolade fest
 • maling ideer til en fodbold soveværelse
 • hvordan man kan sætte wainscoating møbellister under en stol skinne i en spisestue
 • bourgogne badeværelse ideer
 • måder at dekorere med skaller
 • hvordan du opretter en brugerdefineret plantegning
 • køkken kridt maling væg ideer
 •