hvordan man kan slippe af bugs eller mider og støv fra afrikansk kunst og møbler

hvordan man kan slippe af bugs eller mider og støv fra afrikansk kunst og møblerMange mennesker dekorere deres hjem med afrikanske kunstgenstande og møbler . Siden det 19. århundrede , hvor kolonialismen bragte mange afrikanske genstande i de europæiske hjem , har de afrikanske genstande og møbler er blevet smukt samtale stykker . Det er vigtigt at holde disse objekter intakt og ren . De fleste afrikanske kunstgenstande og møbler er lavet af træ , og du skal tage særlig pleje for at beskytte dem mod støv og insekter

Du skal bruge: .
Duster
Ren klud .
Spray -on træ olie .
Skosværte .


1 .
Støv objektet omhyggeligt med en tør klud . Hvis støvet er encrusted , fugte kluden , men sørg for at helt tørt objektet bagefter-vand kan beskadige træet
2
Fjern eventuelle mider fra objektet . . Wood mider er små og hvide , og de bor i gamle , fugtige træ . Du kan have til formål professionelt gasses-som formentlig er den sikreste måde at slippe af træ mider og orme . Gene Wengert , en professionel i træforarbejdning , anbefaler opvarmning træet til 140 grader Fahrenheit i 24 timer-det vil dræbe insekter , æg og larver . Varme værker , men anbefales ikke til træ objekter med yderligere og mere brandbare vedlagte materiale ( mange afrikanske masker har raffiabast , der vil lide under høje temperaturer ) . Du kan også vikle objekt eller møblerne i en lufttæt pose og lad det i en måned , eller fryser den i tre eller fire dage.
3 .
Minimer ændringen i temperatur , hvis du vælger til varme eller fryse træet til at dræbe mider og orme . Drastiske temperatur ændringer kan få træet til at revne eller slå sig . Hvis du bruger varme , indtil langsomt sænke den temperatur, du ramte stuetemperatur . Hvis frysning , hæve langsomt fryseren temperaturen i løbet af et par timer .
4 .
Spray træolie på objektet og gnid olien i omhyggeligt og grundigt . Til mørke træsorter som ibenholt og mahogni , foreslå mange afrikanske kunst eksperter skosværte , da træ olie ikke har nok fugt til at forhindre ædle træsorter fra revner . Brug en ren klud til at anvende skosværte , gnid den omhyggeligt og poleres overfladen med en anden ren og blød klud .
5 .
Vedligehold til formål at forhindre yderligere skader . Efterlad ikke møbler og kunst objekt ud i solen. Olie objektet regelmæssigt ( en gang hver to eller tre måneder) . Hold øje med yderligere angreb , og behandle igen efter behov .

Anden Artikel

 • ideer til gamle pejs Kapper
 • maling design ideer til et soveværelse
 • alternative planteskole temaer
 • billige udsmykning idéer og inspiration
 • baby børnehave og sport tema udsmykning id¦er
 • hvordan man får en glat overflade trim med latex maling
 • hvilke farver er på mode for boligindretning ?
 • hvordan man lægger en globus lys armatur
 • strand tema bryllup brusebad bordpynt ideer
 • hvordan man opbygger hjortetak belysning
 •