hurtige teenager værelse ideer

hurtige teenager værelse ideerHvad enten du er ved at forberede et soveværelse til en teenager , eller du arbejder på redesigne et værelse med en teenager , beholde ændringerne hurtig og enkel . Teenagere vil sandsynligvis gerne en anden ændring i en meget kort tid , eller de vil måske mulighed for at flytte funktionerne i rummet omkring . Der er mange hurtige måder at dekorere og personliggøre en teenager værelse .

Sengetæppe

Selv en dobbeltseng fylder en forholdsvis stor mængde plads i en teenagers værelse , så at vælge den rigtige sengetæppe kan give rummet instant farve og dybde . Når væggene er malet en neutral farve , kan det sengetæppe være næsten enhver farve . En reversibel sengetæppe giver teen til at ændre den fremherskende farve i rummet meget hurtigt , når stemningen slår .

Puder

Puder give din teenagers gæster et behageligt sted at slå sig ned , når de besøger . Puder kan glatte eller højt dekoreret med perler , pailletter eller frynser , og de kan tilføje visuelle sort til rummet . Cover puder med pude underkjoler , som giver teenagere til at eksperimentere med forskellige farver og teksturer . Rummets udseende ændrer sig hurtigt , når pudebetræk er ændret .

Maleri

Paint er en hurtig og dramatisk måde at ændre udseendet af et rum . Søg via male chips med din teenager , og gå på kompromis med , hvad du begge ønsker . For eksempel kan din teenager ønsker levende lilla vægge , men en bleg lavendel vil bringe mere lys ind i rummet uden overvældende interiør. Mens male et værelse kan tage en eller to dage , er dette en stor forandring , der stadig hurtigere og billigere end reorganisering eller køb af nye møbler .

vægdekorationer

Blank vægge kan gøre en teenagers værelse føler tom og upersonlig . Rådføre sig med teenager og overveje , hvad billig dekorationer kan gå op på væggen . For eksempel kan indrammes film plakater giver rummet en følelse af lyse farver og bevægelse , og farverige kostume masker kan give rummet en vagtsom elegance . Indrammede billeder af venner og familie også bidrage til en hjemlig atmosfære . Vægdekorationer kan ændres ud og flyttes rundt , hvilket skaber en ny effekt på få minutter .

Hylder

Hvis din teenager har en samling , kan du overveje at lade ham få det vist på en hylde . Hylder kan dekorative og praktiske , og de kan bruges til at vise din teenagers yndlings ting . Tal med din teenager om , hvad slags ting , han gerne vil vise , og derefter søge efter en hylde , der kan indeholde dem . En lang hylde kan visuelt slående , da kan flere mindre hylderne forskudt på tværs af væggen . Reoler tager kun en time eller så at installere , og når det er op , kan objekter på hylderne hurtigt skiftes ud til en ændring i natur .

Anden Artikel

 • hvordan man kan få hjælp til maling farver til dekoration i køkkenet
 • lille foyer udsmykning idéer
 • hvordan man designer en pejs Mantel hylde
 • pæn ideer til køkken vindue behandlinger
 • hvordan man kan montere en væglampe i eksisterende gipsvæg
 • hvordan man kan hænge en frameless væg spejl
 • udsmykning idéer med papir lanterner
 • udsmykning ideer til en datters soveværelse
 • hvordan man opbygger en gulvlampe tabel
 • problemer med tape
 •