hjem forbedring design ideer

hjem forbedring design ideerSå du hårdt pressede til at spare på et hjem remodeling projekt . For at forbedre dit hjem , selv om du arbejder med en designer , investere tid i planlægningen af remodel og udvikle et budget for arbejdskraft og materialer . Du kan spare penge ved hjælp af naturlige ombygninger principper , især hvis du kan bruge regenereret materialer . Hvis det gøres rigtigt, kan du gøre dit hjem til en bygning med en mindre indvirkning på Jorden.

sus fra fortiden

Tilføj beboelig plads ved at forbedre din udendørs levende område . Ideer fra fortiden giver nye rum, hvor en familie kan nyde den friske luft . Carol Venolia og Kelly Lerner , forfattere af " Natural Remodeling for de ikke-så-Green House , " foreslår flere eksempler . Tilføj en chickee hytte , som dem der anvendes af Seminole -stammen i Florida , tilføje en mexicansk gård beskyttet af skygge og dekoreret med planter , eller bygge en to -etagers veranda på den side af det hjem, som er inspireret af gamle Charleston . Hver idé skaber et nyt sted at tilbringe tid med din familie uden omfattende ombygninger omkostninger .

Genbrug Space

En anden måde at omforme billigt indebærer nyorientering indendørs rum . Naturlig Home Magazine foreslå, at små ændringer til en åben grundplan til at give overgange mellem fælles rum . For eksempel , skabe en halv-reoler , to forskellige gulvflader og en lav stråle et skift fra køkken til stue . Indarbejde dette begreb overalt i et hjem . Føj funktioner til loftet , gulvet eller væggene eller bruge møbler og gulve til at skabe forskydninger mellem funktionelle rum . Ingen vægge brug rensning i denne type hjem forbedring projektet .

Gå Glas

Et andet tema er indført ved Venolia og Lerner bekymringer bringe mere lys ind i et hjem . Hver gang et værelse skuffer dig, ændre det ved at tilføje fuld længde , glas vinduer og døre . Glas i et hjem 's ydre struktur bringer naturligt lys ind og ændrer udseendet af et rums indretning . For eksempel bliver mørkt og trist møbler mønstre interessant , set i naturligt lys .Hvis sikkerheden bekymrer dig , investere i roll -down skodder eller markiser til at beskytte hjem om natten, og når du er væk . For en anden historie badeværelset eller soveværelset , eller en loftsrum , skal du tilføje et glas ovenlys .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fastsætte et loft gardin spor
 • hvordan man betjener en airless maling sprøjte
 • typer af uigennemsigtig glas
 • stengulvet vedligeholdelse
 • ideer til hvordan man kan dekorere en stue for et lille område
 • kreative måder at male og dekorere kid ’s lokaler
 • hvordan man skaber et billede mur arrangør af corkboard
 • typer af reb lys
 • hvordan du udskifter et loft mount køkken lys med forsænket pot belysning
 • hvordan man kan gøre gardin paneler i knibe fold gardiner
 •