duraceramic oplysninger & vedligeholdelse

duraceramic oplysninger & vedligeholdelseDuraCeramic er en flise fremstillet af Congoleum . I boliger er det velegnet til alle områder af huset , med undtagelse af lofter og bordplader og områder , der modtager en betydelig mængde fugt , såsom brusebad vægge og gulve . DuraCeramic kan også anvendes i kontorer , helsecentre , og let industri faciliteter

Du skal bruge: .
240 sandpapir korn
. Isopropylalkohol .
Klud.
Tynd metaltråd .
Akryl lim .
Sprøjten.

Beskrivelse

DuraCeramic har en kalksten komposit base forstærket med en polymer harpiks . Det er ekstremt holdbart , kræver kun lidt vedligeholdelse og er fleksibel nok til at modstå revnedannelse fra udvidelse og sammentrækning af overfladen . Ifølge producenten har DuraCeramic er varmere , at de almindelige keramiske fliser .

funktioner

DuraCeramic kommer i 16- tommer fra 16- tommer fliser i 10 mønstre , der hver især kommer i en række brun , beige og grå nuancer . Fliserne kan monteres , da de er med eller uden brug af injektionsmørtel , eller de kan opdeles i fire 8-tommer med 8-tommer firkanter til installation med afstandsstykker og injektionsmørtel . DuraCeramic fliser bruge et proprietært trykfølsomt klæbemiddel til at fastgøre til undergulvet , som de er installeret .

Regelmæssig vedligeholdelse

For at bevare udseendet af DuraCeramic fliser , feje eller vakuum for at slippe af grus og sand , der kunne sløve eller ridse finish . Undgå at bruge vakuum 's tæppebanker børste , som det kunne mar gulvet . Ryd op spild straks med en fugtig klud eller moppe . Brug en passende rengøringsmiddel til at vaske gulvet . Producenten anbefaler Congoleum Bright ' N Easy No- Rinse Cleaner . Undgå et-trins vask og polering produkter , opvaskemiddel og olie-baserede rengøringsmidler, som alle kunne forlade en uskøn remanensen, som vil tiltrække snavs . Rengøringsmidler , der indeholder slibemidler eller opløsningsmidler vil permanent skade DuraCeramic .

Forebyggende Care

Producenten anbefaler at tage flere forholdsregler for at undgå at beskadige DuraCeramic etager . Disse omfatter brug af gulv beskyttere eller hjul under møbler benene og bruger drejes hjul ( ikke kugle- formet hjul ) for apparater og møbler, som skal flyttes . Forhindre snavs og grus fra beskadige gulvet ved at placere måtter eller tæpper uden for indgangen til rummet. Mats bør bakkes op med latex , ikke gummi . Undgå at udsætte flisen for stærkt sollys ved hjælp af gardiner og persienner , som er nødvendige i løbet af dagen . Vær opmærksom på , at DuraCeramic gulve kan blive beskadiget af varmeproducerende apparater , varm luft registre , cigaretter og andre meget varme genstande .

nr. Sealer

I modsætning til granit og mange andre sten fliser , må DuraCeramic ikke forsegles . Producenten advarer mod at bruge akryl eller silikone sealere eller gennemtrængende sealere .
En copolymer eller acryl injektionsmørtel sealer kan anvendes til injektionsmørtel , men ikke en gennemtrængende silikone sealer .

Garanti

Den producentens begrænsede livstidsgaranti for boligsektoren garantier mod fabrikationsfejl , fading , farvning , og slidt op. Den kommercielle anvendelse Garantien er godt for fem år .

Anden Artikel

 • køkkenbord backsplash ideer
 • enkle banket centerpiece Lys & daisy arrangement ideer
 • om bordplade dekorative skærme
 • DIY asiatisk stil udsmykning tips
 • hvordan man montere lærred tapet
 • beskedne indretning idéer
 • hvordan man kan lægge indendørs - udendørs tæppe
 • mosaik ideer til køkkenet
 • brusebad loft ideer
 • Hvordan erstatter jeg kontor lysstofrør med hvidt LED rør ?
 •