børneværelse decoating ideer

børneværelse decoating ideerSom børn vokse op og udvikle nye smag og interesser , forældre ønsker, at deres soveværelser for at afspejle deres personligheder. Istandsættelse en kid 's soveværelse skal ikke bryde bank , dog , med en smule indsats og kreativitet , et nyt look kan opnås på et lille budget . Det vigtigste er at foretage ændringer , som ikke er permanent , således at tilpasse udseendet et par år senere er nemt og billigt .

Wall Stickers

En meget enkel, alsidig og sjov udsmykning Ideen til børnenes værelser , er at bruge vægdekoration-men ikke den typiske maling eller tapet . En forholdsvis ny trend i væg udsmykning er wall stickers . De er billigere end maling eller tapet , og kan anvendes selv , eller endog af børnene med en lille hjælp . De kan genbruges , hvilket betyder, at de kan flyttes rundt i rummet som ønsket eller til et andet værelse helt . Mulighederne er uendelige , med en enorm mængde af valgmuligheder for alle aldersgrupper og stil præferencer . Uanset om dit barn er til dyr , sport , det ydre rum eller fe prinsesser , wall stickers , der passer til hvert tema findes

Kalkmalerier

Kalkmalerier gøre store dekorative tilføjelser til børnenes værelser . også giver børnene en chance for at blive involveret i udsmykning processen . Vægmaleri kits er tilgængelige i forskellige formater , fra maling -by-numre kits til vinyl stencil kits . Malingens -by-numre kits er er ligetil mønstre , der er fastgjort til væggen og derefter malet , og du kan bruge så meget eller så lidt af det kit , som du vil , afhængigt af den ønskede vægmaleriet størrelse . Fra jungle scener til prinsesse slotte til en baseball stadion optage en hel væg , de valg er ubegrænsede .Vinyl stencil kits er vinyl væg klistermærker , som er belagt med en selvklæbende og designet til at blive puttet på væggen og malede indeni. Så snart malingen er tør , kan stencil være skrælles og genbruges andre steder . Du kan nemt stencil børnenes navne , børnerim og inspirerende citater på soveværelse væggen .

Vintage mener

For at give dit barns værelse en unik stil , kan du besøge antikke messer og secondhand butikker , eller browse Internet auktionssider for stykker som du kan tilpasse . Antikke skabe og patchwork dyner se smukke i en barns børnehave og er elementer, der kan holdes holdes og indarbejdet i dit barns værelse , som hun bliver ældre . En nuværende tendens blandt teenagepiger er " shabby chic " look ; kigge til puder i assorterede størrelser og stoffer at sprede på sengen og se til , at et element , der skal et fokuspunkt i rummet , såsom en symaskine bord eller gulv lampe med en smuk skygge .

Anden Artikel

 • hvor meget drop skal en dug have ?
 • vindue behandling stof stilarter
 • hvordan man kan sy ren og skær gardin paneler
 • hvordan størrelsen fotorammer
 • hvordan man bruger kork bestyrelsen for i- home decor
 • kan du male et lærred ?
 • designe hårdttræ gulvbelægning
 • ideer til maling en Hall & trapper
 • hvordan man kan placere illustrationen på en plexiglas væg
 • syprojekter & udsmykning til hjemmet
 •