billige kreative hjem udsmykning idéer

billige kreative hjem udsmykning idéerFærdiggørelse ethvert projekt på et stramt budget, handler om at kombinere , hvad du allerede har med billig ting fra butikken til at gøre , hvad du har brug for; udsmykning et hjem med et budget på ikke anderledes . Giv den kedelige rum i dit hjem en ansigtsløftning med billige projekter , der tilføjer popper af farve , fylde tomme pladser og tilføje subtile dekorationsdetaljer til et værelse .

Pops of Color

En af de enkleste måder at gøre over en kedelig værelse er at tilføje forfriskende popper af farve . Køb en række tomme kunstner lærreder fra et håndværk butik . Du kan købe lærreder alle i samme størrelse , i forskellige størrelser , en lige eller ulige antal lærreder-valget i dit . Du ønsker måske at sætte sig ned og form for skitsere en sammenstilling af kvadrater og rektangler at beslutte, hvad du føler ville se visuelt tiltalende på din væg . Købe et andet stof til hver lærred . Ombryde stykker stof over fronter af lærreder og korte dem til træramme i ryggen . Hænge op lærreder på en væg i dit forudbestemt arrangement . Du har nu en fed kunst installation på din væg , som koster langt mindre end et stort stykke indrammet kunst fra et galleri eller hjem indretning butik .

Dollar Store Decor

Når det kommer til billige , betyder det ikke at få langt bedre end dollar butikker . De fleste dollar butikker ikke alene har nogle boligartikler , de også har nogle håndværk forsyninger . Købe en skum krans form , og nogle bånd til wrap omkring det fra din lokale dollar butik for at lave en smuk bånd krans over Mantel . Put te stearinlys i dollar-butikken Votivlys skal placeres på reoler , bordplader eller natborde . Købe et glas vase og silke blomster til kun et par dollars at smide sammen en hurtig spisebordet midtpunkt eller en smuk faux blomst arrangement for tabellen i forstuen .

glas

Glas krukker er meget overkommelige , selv gratis, hvis du genbruger mad containere , og kan anvendes til mange forskellige kreative udsmykning projekter . Decoupage revet stykker silkepapir til babymad til at skabe små te lysestager . Wrap en glaskrukke i bånd og bruge det som en kuglepensholder siden af telefonen . Fyld et glas halvt fyldt med tørrede bønner , stick et par filialer ind fra baghaven og hænge nogle fede dinglende øreringe fra gren til en smuk midtpunkt . Brug glas i deres naturlige form til at holde små buketter af syrener eller andre blomster fra din have .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fortryde besværlige loft lys
 • efterbehandling trægulve
 • badeværelse DIY ideer
 • ideer til børn deler et værelse
 • hvordan man kan dekorere omkring et stort panoramavindue
 • primitive udsmykning idéer ved hjælp af en gammelt træ lukker
 • foto indramning tips
 • hvordan man slår et gardin panel i en skygge
 • udsmykning projekter at gøre med golfbolde
 • ideer til redoing en gæst soveværelse
 •