billige DIY udsmykning idéer til lejligheder

billige DIY udsmykning idéer til lejlighederNår du flytter ind i en ny lejlighed , er en af de største udfordringer at gøre din eksisterende møbler og dekorationer passer til den nye plads . Det overstuffed sofa , der så så overdådigt i din sidste sted kan det tage op for meget plads i dit nye stue , og farven på dit skrivebord kan kollidere med din nye vægge . Med en gør- det-selv ånd , men kan du nyistandsætte din lejlighed uden at bruge for mange penge .

Mix , Match , renovere

Vedtage en shabby chic look i din lejlighed ved at jage ned og renovering gamle møbler . Gamle , mismatched møbler sjældent ser attraktivt ud frisk fra loppemarked-det er ridset , forældede og intet af det passer . Et par enkle ændringer , dog kan slå selv den shabbiest ende tabel eller klaver bænk i en samtale stykke . Forsigtigt sand ned og male dine træmøbler en ensartet farve-lyse neutrale farver som perlehvide er bedst egnet til lejlighed bor . Hvis knapper, håndtag og skuffe trækker er forældede eller kedeligt , så skift dem ud . Du kan finde hofte , relativt billig hardware fra hjemmet forbedring butikker og specialforretninger .

mindre tilføjelser

Når du opretter et rum med en DIY look , hver lille udsmykning tæller , så du skal ikke spare på detaljerne. Skab din egen tilbehør som tegnestifter og magneter med enkle gør- det-selv kunstprojekter . For eksempel bruger gamle flaske hætter for at gøre brugerdefinerede tegnestifter til din opslagstavle . Skære et lille foto til at passe inde i en flaske cap , så lim det indeni. Dække det med en klar harpiks for at beskytte billedet og derefter bruge håndværk lim til at anbringe bagsiden af låget til lederen af en thumbtack

.

Lav din egen magneter ved hjælp af klare perler fra en kunst levering butik . Lim en lille billede til en flad, rund magnet , derefter omhyggeligt lim en glaskugle over billedet . Dette beskytter billedet og forstørrer det , så når du går forbi dit køleskab , du mødt af et dusin miniature dekorationer .

Artwork

Hængende kunst er en hurtig, billig og nem måde at fikse op ethvert lejlighed . Saml snesevis af billeder-sort og hvid er ensartet og tidløst-og ramme dem i simple matchende rammer . Vise dem sammen ved at tegne en vandret streg på væggen , så svimlende billeder over og under en blanding af ensartethed og tilfældig rækkefølge . For en one-of-a-kind kunstværk , købe et par meter af mønstret stof og en tom strakt lærred . Stræk stoffet over lærredet , og korte den på plads for et unikt , symmetrisk kunstværk . Selv forkerte odds og ender du allerede ejer , som postkort og lykønskningskort , kan trimmes til at passe i fotorammer til visning .

Anden Artikel

 • hvordan du opretter en brugerdefineret plantegning
 • fede id¦er til økologisk tabel indretning
 • boligtekstiler med tapet grænser
 • problemer med indvendig rød maling
 • markedsføring tips til en boligindretning forretning
 • hvordan man kan gøre plads til dekoration i en drengs værelse
 • alternative planteskole temaer
 • tips om billedet indramning & tæpper
 • cool baby børnehave ideer
 • hvordan man kan dekorere gamle lampeskærme
 •