asfalt reparation og vedligeholdelse

asfalt reparation og vedligeholdelseGader , større hovedveje , og indkørsler er alle lavet af asfalt , en flydende eller fast specielt designet til at blive drevet over . Også kendt som " asfaltbeton , " et sådant materiale er beregnet til at fungere som en semi-permanent overflade, der benyttes til kørsel , ridning eller gå på. Mens de fleste individer i USA støder på, og bruge asfalt overflader dagligt , er ansvaret for reparation og vedligeholdelse af asfalt ofte overladt til " professionelle ". Dog kan asfalt indkørsler og veje uden for hjemmet skal repareres og vedligeholdes af årvågne personer .

Sealcoating

Processen med " sealcoating "eller " forsegling " asfalt refererer til dækning af en asfalt område for at forhindre revner fra voksende , svage områder fra dypning længere , og oxidation fra at nå asfalten og bryde det fra hinanden . Knæk fyldstof og sealer kan købes online eller fra byggemarkeder . Specialudstyr kan også købes til at hjælpe forsegle revner og holde dem fra at blive huller . Asfalt sealer er generelt lavet af stenkulstjære og efter ansøgning , vil hærde tiden . Sealer kan anvendes over hele indkørsler eller problemer områder . Belægning en asfalt overflade er den bedste måde at sikre levetiden og funktionaliteten af asfalt --- og det forbedrer også den æstetiske udseende en asfalt overflade .

Kold Patching

Kolde plaster blacktop blev oprindeligt brugt som en midlertidig løsning til asfalt overflader , indtil asfalt kunne lægges permanent . I de seneste år , har dog den kolde plasteret metoden blevet en vigtig kilde til reparation og vedligehold af udseende asfaltveje . Kolde asfalt kan anvendes som helst , i en række forskellige vejrforhold , og om der er problemer så lille som små revner eller sprækker , og så stort som huller . Indkørsler , parkeringspladser og vejoverflader har alle nydt godt af kulde patch blander , som kræver lidt mere end mix og en skovl .

Hot Mix Asphalt

For en permanent , næsten umærkelig reparation af beskadigede asfalt , varm mix er måske den bedste løsning. Selv om det normalt ikke kan anvendes af andre end en professionel og kan ende med at koste lidt mere end andre løsninger , varme asfalt er helt effektive i at reparere selv de mest stærkt beskadiget , revnet , potholed asfalt overflader . Anvendelsen af varmt mix er en videnskab : teknikere og ingeniører at sikre, at den bedst mulige blanding påføres korrekt overfladen . Disse dygtige fagfolk er uddannet i fastsættelse og opretholdelse af overflader, som har forringet over tid . Ved alvorlige reparationer , er varm asfalt ofte den vej at gå .

Anden Artikel

 • Hvordan opretter jeg en bolig gesims ?
 • hvordan du installerer en garageport isolering tæppe kit
 • miljømæssige belysning koncepter
 • vintage vindue stilarter
 • kreative ideer til et land køkken
 • hvordan man kan dekorere billede spejl frames
 • hvordan man kan hænge billeder på stuk og støbt beton vægge
 • olie klud projekter
 • vejledning i fremstilling af plisseret gardiner
 • ideer til at hænge lutter gardiner
 •