lav vedligeholdelse sidespor typer

lav vedligeholdelse sidespor typerUanset om du bare at bygge dit hjem eller søger at omforme for at gøre det ydre lettere at håndtere , er lav vedligeholdelse sidespor det bedste valg . En træ sidespor kan se godt ud , men det vil kræve, at du ofte genfremstille det, hvis du ønsker det til at se godt ud.

Brick

Brick kommer i forskellige farver , men de fleste mennesker vælger den traditionelle røde . Det er dyrt at starte , men kræver meget lidt vedligeholdelse i løbet af året . Tilføjelse af et vandtæt belægning vil øge dens holdbarhed . Når det har brug for reparationer --- normalt ikke før 10 år er gået --- du kan ofte bare lappe den brudte områder snarere end at arbejde på hele ydre .

Vinyl

Vinyl er et populært valg , fordi det er så økonomisk . Det kan genskabe udseendet af et malet træ hjem , men vil ikke kræve regelmæssig malerarbejde . Du bliver nødt til at vaske det mindst en gang om året , men du kan gøre dette med en højtryksspuler .

Stone

Stone er en smuk , men dyrt eksteriør til dit hjem . Når det er på plads , men det er ganske lav vedligeholdelse . Som med mursten , skal du være i stand til at spotte-reparation en sten eksteriør , når det skal arbejde .

sømløse

En sømløse udvendigt er én, der er blevet skåret ned nøjagtigt passer til siderne i dit hjem . Det kræver ikke maleri, men du bliver nødt til at rengøre den med en højtryksspuler jævne mellemrum for at undgå iltning .

Aluminum

Aluminium sidelinje er et godt valg for gør- det -selv , fordi det er den nemmeste type sidespor at installere . Det kræver malerarbejde hver fem til 10 år , men det er mindre end et hjem med træ udendørsbrug . Du bør dog stadig bruge en højtryksspuler til at rengøre hjem en gang om året .

Anden Artikel

  • lav vedligeholdelse sidespor typer
  • hvordan man laver en skridsikker taburet
  • stengulvet vedligeholdelse
  • sol batteri vedligeholdelse
  • septisk lagunen vedligeholdelse
  • kedel reparation og vedligeholdelse
  •