visuelle køkken design ideer

visuelle køkken design ideerKøkkenet er ikke bare et sted at lave mad . Det er også et sted at slappe af , få en kop kaffe og dele opskrifter og historier af dagen på arbejdspladsen. Designe køkkenet som en funktionel , komfortabel og attraktive rum er af vital betydning . Det ktichen er et rum , hvor alle ønsker at bruge tid , og en måde at sikre, at der sker er at skabe et rum , der er visuelt tiltrækkende .

Textures

Teksturer simulere følelsen af synet samt følesans og bruges som sædvane ser ud til ethvert køkken . En række forskellige materialer anvendes til at tilføje tekstur til rummet , og de udelukker ikke hinanden . Skabe interessante kombinationer med to eller flere forskellige teksturer , installere en flisebelagt tæller backsplash mod en mursten eller træ væg . For en køkkenø med en hævet hylde for prep arbejde , skal du bruge et laminat overflade til toppen med en sten lodret ansigt .Det er også muligt at give bare udseendet af tekstur , grynede skoven som eg og fyrretræ give et køkken en klassisk føler mens glaserede fliser er glatte at føle på , men giver udseendet af ethvert tekstur imponeret på dem . Malingen er også tekstureret med nogen af en række pensler og ruller til rådighed på et lokalt hjem forbedring butik .

vægopbevaring

I stedet for at skjule ting bag frysere , overveje at installere andre former for opbevaring langs en af køkkenet vægge . Brug hylder til at vise fine porcelæn , ferie plader og glas eller fine krystal . Sætte disse skattede køkken redskaber på displayet kan fremsætte en erklæring hele året rundt i stedet for bare på ferie . For dem med masser af opbevaringsplads , vær kreativ med det åbne hyldeplads . Fisk skåle , blomster , potpourri , billedrammer og Steins Alle tilføjelser et nyt look til køkkenet .Hvis du ejer en imponerende samling af kogebøger og opskrifter bøger , overveje at installere et par reoler . Sætte dem op over ovnen holder dem inden for rækkevidde og gør en god udnyttelse af pladsen , der er for små til at sætte meget af noget andet . Vinreoler er en anden iøjnefaldende væg ud .

Stained Glass skabslåger

Snarere end at vælge en traditionel træ-look , så brug glasmosaikker i kabinettet døre. For dem bekymrede omkostninger , er de farvede glas, som ikke er nødvendigt at dække hele døren . Et par farvede glaspaneler kombineret med frostet eller teksturerede glas kan beholde den eksotiske udseende, men også holde skabet indholdet af syne. Farvede glas er et stykke kunst og er tilpasset til at passe til køkkenets øvrige indretning og farve . Vær kreativ , når det kommer til design af billeder og mønstre glasmosaikker beslutningstagere kan foreslå farver og dekorative ideer til personer med ringe tiltro til deres egen kunstneriske evner .

Anden Artikel

 • temaer eller design ideer til teenage soveværelser
 • udvendige vindue ideer
 • cool måder at dekorere et soveværelse
 • gør det selv udsmykning projekter
 • cute dreng børnehave ideer
 • hvordan man kan dekorere gardiner
 • nogle ideer til dekoration af projekt -filer
 • garageloftet ideer
 • hvordan man designer et hus i Indien
 • hjem makeover ideer til dagligstuer
 •