udsmykning ideer til en mands stue

udsmykning ideer til en mands stueEn mands hjem er hans slot , og en stue alle hans egen er hans domæne . Udsmykning en stue i et tidløst look , du altid vil sætte pris på er ikke så udfordrende som den første kan synes , at tilføje et par vigtige detaljer , der appellerer til din personlige smag vil gøre hele forskellen .

farver, teksturer og Stoffer

For grundfarver i rummet , skal du vælge neutrale jordfarver som vil blive suppleret af andre farver i rummet . For accent farver , tænke ud af boksen og omfatter mørke røde eller mørke greens , at bruge disse farver til væggene og derefter tekstureringsproces med metallisk sølv eller guld kan oprette en klassisk udseende, især når du er færdig på den ene væg eller i et lille område . For et mere traditionelt look , kan du overveje at male større væggene i neutrale toner , og de mindre væggene i en kontrastfarve .Stoffet af møblerne kan virkelig bringe værelse sammen , ruskind eller knuses læder er ikke blot klassisk og elegant , men behageligt som godt.For gardiner , vil accent rummet indretning uden at tage væk fra det .

Bar

I stuen plain træpersienner er mest sandsynligt vil dobbelt så en underholdende område , gør så det meste af pladsen ved at installere en bekvem bar . Dette behøver ikke at være en vanskelig , tidskrævende opgave , som et skab eller garderobe nemt kan omdannes til en mini-bar . Afhængigt af opsætningen af rummet , kan det være en enkel sag at installere en miniature køleskab i en out-of -the -way hjørnet eller inde sagde skab eller garderobe . Nogle søger på det lokale antikke mall vil give masser af muligheder , når det kommer til kabinetter . Sørg for, at der er hylder til glas , for nem adgang , der bygger overveje differentieret hylder inde i skabet for flasker af forskellige størrelserDette kan også være et godt sted at omfatte . en kaffemaskine eller espressomaskine for gæster , der ikke drikker alkohol .

Wall Decor

Tænk maskuline , når det kommer til at vælge illustrationer til væggene , og der er masser af måder at skabe et look, der helt sikkert viser stuen tilhører en mand . Overvej vintage reklame for biler eller alkohol , en serie af reklamer for det samme produkt-en mur af annoncer for Guinness , sportslige udstyr eller en bestemt bilproducent , for eksempel .En række af hylder kan også oprette en iøjnefaldende væg . Overvej at vise nogle fine spiritus flasker , samleobjekter sport memorabilia , nogle læder-indbundne bøger , dekorative Steins eller vintage ure .Replica våben er også en mulighed , især for dem , der er ved at tilføje en renæssance eller middelalderlig flair til resten af rummet .

Fish Tank

Der er en række forskellige størrelser og udformninger af akvarier , så der er sikker på at være en, der passer ind i et hjørne eller på en robust hylde på væggen .Hvis dette bliver et vigtigt punkt af interesse i rummet , overveje at bygge en lille mur af glas blokke , som at sætte tanken.Glem ikke , at tanken ikke skal have fisk i det , enten . Selvom der ikke er noget galt med standarden tank af tropiske fisk , så husk at overveje skildpadder , søheste , frøer eller firben . Uanset hvad, vil tanken være et samlingspunkt og samtaleemne samt en afslappende ting at se .

Anden Artikel

 • gratis stue design ideer
 • mest populære maling farver til en stue
 • stuk pejs design ideer
 • Havestue design ideer
 • land lever & dekoration
 • hvordan man laver en let falske pejs
 • udsmykning idéer til et land sommerhus stil
 • god maling farver til familieværelser
 • store soveværelse maling farver
 • nautiske og tropiske indretning
 •