udsmykning id¦er til en stor , åben stue

udsmykning id¦er til en stor , åben stueI mange moderne hjem , har trange rum blevet erstattet af store , åbne områder fuld af lys og rum . Udsmykning et af disse luftige stuer præsenterer mere af en udfordring at indretningsarkitekter , der skal arbejde på at sikre , at hele rummet er indrettet til at matche og synes tilstrækkeligt indbydende . Dreje din ekspansiv stue til en hyggelig the for socialisering og afslapning er enkel , hvis du beskæftiger omkring store rum dekoration tips .

Dominerende Style Selection

Før du begynder at samle leverancerne er nødvendige for at dekorere din bolig , skal du vælge en dominerende stil til at dekorere . Hvis du forsøger at fylde dit rum med eklektisk stykker , der ikke passer , vil du sandsynligvis skabe et rum , der mangler sammenhæng og ikke føler sig godt sat sammen . I stedet skal du vælge en stil , som appellerer til dig og planlægge dit værelse omkring dette , indsamle stykker, som alle passer ind i den stil , du vælger at vedtage .

område tæpper

Opret en hyggelig opholdsstue i dit store værelse , ved at definere din plads med et tæppe . Køb et tæppe at placere i dit rum , og læg stole langs omkredsen . Denne etage Desuden definerer den plads og gør din betydelige værelse mere indbydende og mindre skræmmende for gæsterne .

Accent Væg

dækker alle væggene i dit stor stue med en dominerende skygge ville sandsynligvis skabe en undertrykkende føler . I stedet for at overvældende dit værelse med farve , skal du vælge en dominerende væg og maling denne nøgle væggen i en dristig farve. Vælg en farve , der gør en erklæring , som en dyb grøn , mørk blå eller lyse rød . Brug denne accent væggen som en kreativ måde at bringe en sekundær farve i din indretning og tilføje spænding til dit space .

bogreol Sofa Opbakning

Mange dekoratører vælger at bruge en sofa som et rum dividere værktøj , markedsføring denne store Møblet tværs af plads til at adskille rummet . Mens du gør det er en enkel måde at bryde en stor plads, det giver ligeledes utiltalende sofaen tilbage vender ind i rummet . I stedet for at lade denne sofa tilbage til at forblive eksponerede , placere en række bogreoler , der er omtrent samme højde som sofaen toppen langs ryggen . Udfyld disse reoler med bøger eller attraktive accent brikker til at tilføje spænding til rummet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge en gardinstang tværs gennem rummet
 • hvordan man kan gøre rammer for snavs billige
 • hvordan man kan dekorere en leje hus
 • hvordan man laver et springvand eller absorptionskolben i en krukke
 • Listen over corningware låg
 • udsmykning ideer til små pulver rum
 • soveværelse arrangement ideer
 • udsmykning ideer til en kabine soveværelse
 • interiør bungalow maling farver
 • billige udendørs Privacy Screen alternativer
 •