stor indendørs maling farver

stor indendørs maling farverKommer op med stor indvendig maling farver er virkelig et spørgsmål om smag . Mens den ene person kunne se en hot pink og sort rum som den ultimative , den person, der står ved siden af hende kunne se , at især farvekombination en antonym af stor . Hvis du virkelig ønsker at trække ud den perfekte farveskema til dit hjem , gøre dig fortrolig med begreber som farvehjul , tertiær , sekundær , accenter , mætning , tone , nuancer og harmoni . Når du er fortrolig med disse design vilkår , kaste dem til side og pynte i enhver farve combo du vil .

Soft Fredelig Pink

Hot pink er sandsynligvis ikke , du ønsker, men blød rosa med til at stille ned i rummet , ifølge til " Bedre Boliger og haver » Color med tillid. " En blanding af blød rosa og kalk er en ideel farve idé til en hyperaktiv type , der har brug for at opleve en beroligende effekt inde i soveværelset , især fordi søvn nærmer sig.

Sort og hvid

Sort og hvid giver mulighed for mange gode interiør design ideer . Det skakternede effekt kan appellere på tværs af spektret fra NASCAR fans til elskere af ska musik . Sort og hvid er også en tiltalende farvekombination for indførelsen af mønstre foruden kontrol . Male dine vægge en skarp hvid , og anvende sort maling til at skabe silhuetter , geometriske mønstre eller striber .

Rød og Blå

Rød er en overvældende farver, når det bruges for meget , men hvis du har et rum, hvor væg pladsen er begrænset takket være en reol , vinduer , en pejs eller nogen form for indretning , det er en fed valg , der betaler sig . Maleri begrænset vægplads rødt kan stimulere din appetit , så overvej maleri trim en dejlig lys blå og indføre andre nuancer af blå i den samlede effekt siden blå har den modsatte effekt af rødt på appetit .

Off-White

Off-hvid lyder måske ikke af så stor interiør maling farve , men det er fordi du kan have den mager om , hvordan off-white er udnyttet . Ifølge Terence Conran i sin " New House Book : The Complete Guide to Home Design , " vægge og lofter malet i en off-white farve tage på en anden nuance efter materiale på din gulve og møbler i stedet for farven . Forskellen ligger i reflekterende kvaliteten af farven på tæpper , polstring , vinylgulve eller keramiske fliser . I realiteten , viser Conran at off-white kan variere udseendet af forskellige rum endnu mere end dristige farver , når du måske indføre andre indretning .

Anden Artikel

 • kid ’s værelse udsmykning idéer med rock -n - roll tema
 • Øen tema bordpynt ideer
 • hvordan man kan reparere orientalsk tæppe
 • børns Vægmaleri ideer
 • Hvordan anvender jeg en køkkenbordet faux finish ?
 • hjørne pejs Mantel udsmykning idéer
 • dekorere en kælder studio lejlighed
 • Hvordan kan jeg hænge døren skind som vægpaneler ?
 • som maling farver er bedst for en barns børnehave ?
 • indendørs hus maleri tips
 •