små hjem udsmykning stilarter

små hjem udsmykning stilarterUanset størrelsen af dit hjem , er der ikke plads kan lide det . Men hvis du vil have din lille hjem til større ud, vil nogle udsmykning stilarter hjælpe dig gøre det . I sidste ende vil hvad der synes at gæsterne til at være en elegant og sofistikeret udsmykning stil rent faktisk vil være et resultat af smarte planlægning fra din side til visuelt at maksimere din bolig .

lyse farver

Undgå at bruge en masse af mørke farver i alle rum , du ønsker at syne større. Det er fordi mørke farver absorberer lys , hvilket gør mørk-farvede elementer vises større og-i tilfælde af mørke væg farver-rummet synes mindre . Vælg i stedet lyse farver til væggene , tilbehør , og selv gulv og loft i et lille rum . Farver som hvid , lys grå og pasteller reflekterer lyset og gør rummet synes større .

Minimalisme

I stedet for at fylde alle mulige plads i et rum med et møbel eller et tilbehør , skal du vælge færre , mindre poster i stedet . Denne minimalistiske tilgang tjener to formål . For det første vil det frigøre plads i rummet , således at rummet er faktisk større i forhold til dens tidligere tilstand . For det andet vil det gøre rummet virke mindre overfyldt-det er , lille . Fjerne store emner fra rummet og erstatte dem med velvalgte mindre poster . Beskære dit værelse tilbehør og efterlade kun dine favoritter til at fuldføre udseendet .

Mirror Tricks

Med en velplaceret spejl , du kan gøre dit værelse ud magisk større . Hang et stort spejl på en af væggene i et rum , så det fylder en stor del af muren . Når en person ser på spejlet , vil han se en afspejling af den modsatte side af lokalet . Spejlet tricks øjnene til at se en større værelse for i stedet for en mur , seeren ser mere boligareal . Vælg en væg at anvende denne udsmykning trick , da overforbrug kan medføre en person til at se hans overvejelser overalt , forklejne effekten

utilitaristiske

Du kan gøre mere end at gøre dit værelse syne større-. kan du faktisk forøge mængden af plads , den indeholder . Skab en stil, der er lige så dekorativ som den er funktionel ved at placere hylder omkring i et rum . Stående hylder kan tjene som elegant rumdeler , som kan være særlig nyttigt, hvis dit hjem bruger en åben grundplan , som i tilfælde af en virkningsgrad lejlighed . Monteret hylder fylder mindre plads på gulvet og lave attraktive vægdekorationer . Enten type hylde vil give dig mulighed for at gemme flere elementer i et lille rum .

Anden Artikel

 • boligindretning for hytter
 • pre - teen soveværelse ideer til billige
 • problemer med lamelgardiner
 • udsmykning i hjemmet for børn
 • genanvendt hjem udsmykning idéer
 • egyptiske udsmykning ideer til et soveværelse
 • bachelor udsmykning idéer
 • chokolade og grønne interiør design ideer
 • hvordan man lampwork et glas chillum
 • hvordan man kan sætte sig en elektrisk træ brændende pejs
 •