retro home decor ideer

retro home decor ideerDu skal bruge:
Old 11- af -14-tommers billedramme
. 11- af -14-tommers krydsfiner .
Hammer .
Små søm .
Sandpapir .
Maling.
Pensel .
1- tomme firkant keramiske fliser .
Cement-flisemørtel .
Gummihandsker .
Klæbende sprederen .
Fugtig svamp .

Retro udsmykning er en stor design trend med moderne boligejere tilføje et strejf af historie fra et sted mellem 1930'erne til 1970'erne som et middel til trylle nostalgi eller give hjemmet et mere interessant look . Retro indretning kan bidrage til at øge en boligs værdi eller salg appel ved at gøre det synes velkendte og attraktive for potentielle købere .

Vintage Signs

Vintage tegn er en simpel , relativt billig måde at skabe en retro indretning tema . De er velegnede til alle rum som en erstatning for traditionelle væg kunst, men er mest hjemme i køkkenet , hvor reklamer for klassisk fødevarer eller svunden mærker kan vække minder om barndommens måltider . Vintage tegn er pap gengivelser eller tin originaler . De omfatter også tændte neonskilte og funktionel vægure med en brand logo eller slogan på skiven . En samling af tegn fra et bestemt mærke eller type produkt kan tjene både som en stor udsmykning element og et historisk dokument .

Retro Farver

Retro farveskemaer kan bringe retro flair til ethvert rum uden at ændre layoutet eller endog kræver boligejer at købe bestemte objekter . Hver epoke har sin egen traditionelle farver , som boligejere kan finde i gamle farveillustrationer og fotografier eller reproducere fra hukommelsen . Farver som blege pink og greens , sammen med bløde gule , kan fremmane 1930'erne og 40'erne . De går godt med krom og rustfrit stål inventar i køkken eller bad . Bright røde , mørke blå og striber eller polka dot mønstre er én måde at vække 1950'erne . Blomstermotiver mønstre og pasteller eller jordfarver trylle 1960'erne og 70'erne .

enkelte rum

At indskrænke en retro indretning stil til et enkelt rum er en måde at give hjemmet lægges renter uden at foretage en hel remodel eller istandsættelse projekt . Køkkenet er et foretrukne valg , med kan producenter af udstyr tilbyder nu retro-stil blendere , mixere og brødristere . Gammeldags telefoner , der rent faktisk indeholder en bred vifte af moderne funktioner kommer i traditionelle former og finish , herunder træ og støbt plast. De kan hjælpe med at gøre et soveværelse , et kontor eller alrum ind i en retro tilbagetog . Moderne møbler er også et vigtigt element i en retro værelse , med geometriske former og industrielle materialer som plastik og metal minder om design stilarter fra 1940'erne , 50'erne og 60'erne .

Anden Artikel

 • store soveværelse idéer
 • tips om svamp male vægge
 • køkken flise trin -for - trin
 • fordele og ulemper ved at levende planter i et akvarium
 • hvor mange inches skal være mellem spisebordet & lysekrone ?
 • canadiske barns værelse ideer
 • hvordan man designer en historisk lille hus
 • ideer til hvordan de skal dække nøgne pærer til kælderen belysning
 • Hvordan får jeg pulver meldug ud af tørrede blomster ?
 • udendørs vedhæng våbenhus lys kunst & håndværk
 •