problemer med psa vinyl flise

problemer med psa vinyl flisetrykfølsomt klæbemiddel vinyl flise ( PSA ) er en hurtig måde at dække en gamle gulv . Ligesom navnet antyder , er det skræl og stok . Du skal blot trykke ned , og limen på bagsiden af flisen vil efterleve hvad der er nedenunder . PSA vinyl flise er billigere end keramik eller sten , kræver mindre gulv forberedelse og kræver færre trin og materialer i installationsprocessen. Det leveres i en bred vifte af farver , mønstre og stilarter . Disse fordele er , desværre , PSA har også et par ulemper

Installation

Den selvklæbende bagside af PSA vinyl flise klæber ikke til en hvilken som helst overflade . Det er ikke obligation godt til porøse overflader som beton eller ru overflader som spånplader . Det betyder ikke holde på fleksible overflader som tynde Luan krydsfiner eller ujævne overflader . Ganske ofte , skal du installere en ny undergulv lavet af 3/4-inch krydsfiner , før du installerer PSA vinyl . Flader skal præsentere helt ren og fri for støv , snavs , fedt eller et kemikalie, som kan påvirke den selvklæbende bagside . Du skal forsegle alle undergulvet , der indeholder farvestoffet , før flise er lagt for at undgå farve fra udvaskning til vinyl og farvning det permanent .

overfladeslitage

PSA vinyl flise er blød og let ridset . I stærkt trafikerede områder som køkkener , der mærker fra en tabt kniv eller parabol , slidmærker fra sko eller buler fra høje hæle fælles begivenheder . Grit fra sporede -in snavs også hurtigt mærker overfladen . Du skal fugtig moppe PSA vinyl ofte for at forhindre ridser , pletter og triste fra slidt i snavs . Akryl sealerne bruges til at forhindre dette har deres egen gulning problemer . PSA vinyl er lavet til sidste 10 til 15 år , mens keramiske fliser og trægulve kan vare 50 til 100 år . Selv ark linoleum holder længere på omkring 35 til 40 år .

Omkostninger Versus Værdi

Installation PSA vinyl flise sparer penge på kort sigt , når de bruges i stedet for keramiske fliser , træ eller laminat trægulve , men det er ikke en god investering . Det er et bedre valg for lejeboliger eller en hurtig kosmetisk forbedring , når der viser et hus , der i øjeblikket ikke besat . I det lange løb fører investere i en mere varig form for gulvbelægning til mindre hyppige reparationer og udskiftning og tilføjer mere til prisforlangende af dit hjem , bør du beslutter dig for at sælge .

Anden Artikel

 • Baby Einstein væg dekorationer
 • hvordan man kan hænge køkken lamper
 • moderne køkken te ideer
 • hvor bred skal draperier hardware være ?
 • sølv soveværelse ideer & design
 • moderne hjem udsmykning idéer
 • hjem gym maling farver
 • hvor højt skal en badeforhæng hænges ?
 • lille lejlighed Indretningstips
 • moderne farver ideer til at male soveværelse vægge
 •