populært maling farver til en hytte

populært maling farver til en hytteUdsmykning og sætter stemningen for en hytte afhænger primært af de farver, du vil bruge . De fleste hytter er tilbagetrækninger fra verden , og selv om det er sandt, du kan dekorere dem , som du vælger , visse farvekombinationer arbejde bedre at fremmane en følelse af ro , der er forbundet med mange hytter . For at holde en følelse af komfort hele en hytte , bør farvepaletten være konsekvent . De mest populære farver til sommerhuse med til at holde dem varme og indbydende .

Muted og Modest

Pastel farver fremhæver enhver sommerhus indretning , fordi de fremhæve de hyggelige stemning mest sommerhus ejere har til formål at opnå. Støvede nuancer af rose og blå maling er populære , fordi de inspirere blødhed . Når skærmene anvendes på puder , sofaer og senge så godt, at invitationen slappe af og slappe af er næsten uimodståelig . Disse farver fungerer godt med andre neutrale elementer , der vil balancere ud dit hjem , såsom beige tæpper og cremet nuancer på væggene . Brug striber at bringe farver sammen . En stribet dynebetræk kombineret med blomster stof på puder er en favorit look .

Klassisk Hvid

Gå med en stil , der ser skarpe og rene , med hvid som den primære maling farve . Hvid åbner rum , får dem til at føle sig mere luftige . Brug en lille smule af andre farver i hele hytten for en følelse af kontinuitet , men holde fokus på åbenhed i hvidt. Tæpper med nuancer af blå eller grønne i forskellige rum fungerer godt med puder og andet tilbehør , der deler den samme farveskema . Brug hvid sheers på vinduerne og anvendelse variationer af hvide nuancer på væggene for nuancer , der fanger fornemmelsen af din indretning .

naturligvis Indbydende

Du kan aldrig gå galt med farver der findes i naturen . Grøn , gul , orange , pink og brun er farver, du kan indarbejdes i din farvepalet bringe opmærksomhed på afslappende bestanddel af naturen . Gyldne gule farver på vægge vil varme op i ethvert rum . Undgå enhver farver, der er alt for fed , sommerhuset ser har ikke til formål at overvælde , men at slappe af. Hvis du kan lide lilla , gå med en lys nuance af lilla . Hvis din yndlingsfarve er orange , skal du bruge en lys nuance sherbet . Brug kontrol og chintz stof på vinduer og senge . Spice tingene op med blomster mønstre og bruge quilts til at forbedre en hyggelig stemning .

Anden Artikel

 • Hvordan kan jeg reparere et japansk lanterne ?
 • 3- d udsmykning idéer
 • DIY rumdeler ideer
 • hvordan man laver cd racks
 • ideer til en børne- skab
 • gør det yoursel : plastik bordplader
 • Hvordan installerer jeg en forsænket gulv plade ?
 • ideer til moderne værelser
 • hvad huset maling farver til at gå med en metal tag ?
 • madras shopping tips
 •