nursery room farve ideer

nursery room farve ideerUdsmykning en planteskole er en af de mere underholdende opgaver for vordende forældre . Picking en farve, der er både trøstende og stimulerende er vigtigt , fordi både du og din baby skal tilbringe mange timer sammen i børnehaven . Tænke ud over de traditionelle pulver pink og baby blå og vælge et farveskema , at du og dit barn vil begge finde tiltalende.

Chokolade Brun

Brown er en meget beroligende farve og et unikt valg for en barns børnehave . Parring af Jordet tone af chokolade brun med lysere nuancer af blå , grøn eller pink vil gøre den dybe tone i rummet . Kontrasten mellem de mørkere brun og lysere accent farver vil også give visuel stimulation til din nyfødte , da han vil se forskelle mellem mørke og lys først .

neutrale nuancer

neutrale toner kan give den perfekte kulisse til enhver børnehave design du ønsker . De er alsidige og gå med stort set alle farver , hvilket gør din væg farve i stand til at tilpasse sig til dit barns skiftende smag som hun vokser . Dette vil også spare dig penge og tid , hvis du planlægger at have mere end ét barn . Med neutral vægge , vil du ikke nødt til at bruge timer dækker den lyse lyserøde maling af din planteskole , når du opdager du forventer en dreng anden gang. Hertil kommer , at neutrale nuancer et rum synes større end den egentlig er , hvilket gør dem et godt valg for mindre børnehave rum . . Når du vælger en neutral tone , se for fløde , elfenben eller beige , som vil være mindre barske end en ren hvid farve

Gul

Gul er farven af glæde , lykke og optimisme-alle følelser , du ønsker at inspirere i dit nyfødte 's plads. Male børnehaven en lys nuance af gul kan også bringe følelsen af solskin ind i stuen , selv under sene fodringer . Gul også par pænt med neutrale , blå , grøn eller pink , hvilket gør det nemt at nedtone den lyse vægge med tilbehør og sengetøj valg .

Grøn

Grøn er en farve, der er både beroligende og beroligende , hvilket gør det til et ideelt valg for en baby 's værelse . Det er også den farve forbindes med ungdomskulturen , fornyelse og lykke . Green er et kønsneutralt nuance , der parvis pænt med pink eller blå nuancer , hvilket gør det nemt tilpasses til dit barns køn . Både subtile og levende grønne nuancer er passende valg for en børnehave , afhængigt af dine personlige præferencer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med området tæpper
 • boligindretning spil for voksne
 • idéer om, hvordan man laver en drengs rustikke kabine soveværelse
 • teenage værelse design ideer
 • Hvordan rengør jeg en gammel glasmaleri ?
 • cute sort / hvid soveværelse ideer
 • gode soveværelse ideer til en teenager pige
 • hvordan man omlakering et bad forfængelighed
 • blå soveværelse ideer
 • Svensk interiør design ideer
 •