moderne brændeovn Mantel ideer

moderne brændeovn Mantel ideerIldsteder er det naturlige midtpunkt i et rum . De kommando opmærksomhed , hvilket er grunden til , hvad der er på Kaminen er vigtig . Det er en af de første ting bemærket som du indtaster i rummet. Contemporary pejse have rene linier . Hold stil Mantel rene og overskueligt så godt. Kontrast farven på tilbehør på Kaminen med den pejsen , så de skiller sig ud .

Reflekteret Candlelight på gennemsigtigt glas

Brug en hærdet glas hylde som Mantel . Vedhæft et spejl i en sølv eller guld ramme over Mantel . Check spejlet fra flere vinkler og højder for at sikre, at det ikke afspejler en uinteressant udsigt som en opvarmning udluftning . Set krystal lysestager , klar glas indehavere eller krystal lysestager på glashylden . Fyld med stearinlys i forskellige størrelser . Når tændt om aftenen , vil Fyrfad afspejle i spejlet og dobbelt effekt . Hvis voks drypper ned i glasset mantel, anvende en isterning . Voks hærder og chip ud med blide tryk .

fladskærms-tv

Moderne værelser ofte kun har plads til et kontaktpunkt siddepladser arrangement . Hvis pejsen er omdrejningspunktet , det giver mening at sætte tv over pejs . I dette tilfælde er ingen Mantel kræves det rent faktisk ville hindre udsigten til tv'et. Hvis udseendet af den nøgne skærmen er forkasteligt , mens tv'et er slukket , skjule det bag tilbagetrækningskraften skodder . Montering et fladskærms- tv til en sten facade som en pejs skal udføres omhyggeligt for ikke at beskadige facaden eller TV .

Billeder på sort marmor

Sort- hvid eller sepia-tonet fotografier af familiemedlemmer og venner sat på en sort marmor Mantel er iøjnefaldende . De ligner kunstværker end en scrapbog samling af fotos . Rammerne behøver ikke at være ens , men alle bør være den samme farve . Prøv sølv eller guld rammer eller modregne sort- hvid eller sepia fotos med mat sort stel og sort måtter . Farvestrålende billeder pop . Brug spray maling på discount-butik frames for at få den ønskede effekt . Hvis du har flere billeder, end du har brug for , ændre displayet med jævne mellemrum .

Holidays

Spil op ferie med en moderne Mantel display . Ændre de kappe for en træ hylde . Kant hylden med grønt ved at krydse den på , hvis det er live eller ved hjælp af varm lim , hvis krans er kunstig . De rene linjer og dristige farver Amaryllis blomster går godt med en moderne stil . Sæt blomsterløg i matchende containere og placere dem på Kaminen . Et lys i en offerfund holder mellem hver container tilføjer en smule af funkle .

Anden Artikel

 • moderne badeværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan montere en plade glas spejl
 • cafe køkken tema ideer
 • sydvest gårdhave ideer
 • mode udsmykning spil
 • soveværelse udsmykning idéer til kanel - farvede gardiner
 • blå væg maling farver
 • måder at hænge gardiner med klip ringe
 • hvordan man kan dekorere en stor tom væg
 • værelse design & indretning idéer
 •