mest almindelige granit farver

mest almindelige granit farverGranit er et yderst holdbart køkkenbordet valg . Det kan også tilføje varme til et værelse , når det bruges som en bordplade , gulv eller væg udsmykning . Det er også den mest populære stof , hvorfra man kan skære gravstene . Granit, en hård sten formet fra lava , indeholder forskellige mineraler , som giver det en mangfoldighed af farver . Granit er blevet kategoriseret og standardiseret til etiketter baseret på farve og mønster af stenen .

Rose

Rose-farvet granit tilbyder en blød glød til ethvert rum . Farven er også populær til gravstene . Basen farver sten normalt spænder fra lavendel til en meget subtil pink . Rose granit er hovedsageligt leveres fra regioner i Kina og Brasilien . Den granit er knaphed gør den utrolig populære og dyre .farvning af rose granit kan også have en grå speckling , der gør rosen skiller sig ud . Rose granit er ofte forveksles med rød granit , men den røde Colorations er lysere og mørkere derefter den meget blødere rose. De varierende nuancer af granit , fra rød til bløde rose , afspejler mængden af hæmatit i stenen på tidspunktet for dannelsen .

Black

Sort granit giver ingen farve ændring i stenens mønster . Det er en simpel , genial , højglans sort . Farven er populær , når det bruges sammen med andre granitplader til en overraskende kontrast , som i gulv eller i mindesmærke markører . Den ekstremt skinnende udseende af stenen gør det vanskeligt at skjule snavs eller fingeraftryk . Sort granit er normalt givet sin farve ved varierende mængder biotit , hornblende og kulstof .Undtagelsesvis populære , sort granit udvindes fra Australien , Sverige , Indien og Sydafrika i moderat overflod , hvilket gør dens prisseddel noget rimeligt forhold til andre , sjældnere farver granit .

Azul

Azul-farvet granit er alment tilgængelig. Stenen udvindes primært i Spanien og Brasilien . Den granit er plettet med blå , grå , sort , hvid og creme . Farverne fange øjet og synes at bestå af bittesmå krystaller .Andre blåfarvede granit findes , men de er ofte betragtet som eksotisk , hvis den blå farve dominerer de andre farver i stenen . De blå og mere rene udseende de sjældnere granit er , og det , jo højere pris .

Grøn

Green granit består af en overvejende grøn baggrund skygge med en speckling andre nuancer , som f. eks aqua , sort og grå . Mange grønne granit er stribede i stedet for plettet . De varierende farver afhænger af mængden af glimmer , silikat og klorid i stenen .Norge , Sydafrika og Brasilien mine og eksportere grønne granit produkter i vid udstrækning . Oprindelsen af de fleste grønne granit er let at se forskel baseret på den unikke farve og design , som har tendens til være landespecifikke . Den brede tilgængelighed af grønne granit gør prisen moderat sammenlignet med de andre granit .

Anden Artikel

 • Hvordan kan jeg afgøre, udvendig maling farve ?
 • draperi stilarter for stuer
 • hvordan man forbereder en terra cotta urtepotte for mosaik
 • kælder maling farve ideer
 • kreative ideer til epoxy malede gulve
 • typer af natursten flise
 • nautiske tema soveværelse ideer til en kid’s værelse
 • maleteknikker til vægge ved hjælp af tissueprodukter
 • ideer til morgenmad barer i små køkkener
 • hvor højt af bordet bør en lys fastholdelsesanordningen hænges ?
 •