log hjem design ideer

log hjem design ideerDu skal bruge:
Bucket og rengøringsmateriel
. Skrabning spatel .
Kridtstreg .
Parketgulv .
Gulv lim .
Klæbende trowell .
. 2 6-fods lange , 1 cm ved 2 tommer lige stykker tømmer

Historisk set har bjælkehuse taget på smag , hvor de har været bygget : ørkenen. Fra træ, der anvendes til at bygge hjem til de naturlige materialer som læder og kviste bruges til at lave møbler , hvert eneste aspekt af disse boliger fleste passer ind i naturen motiv . Resultatet af udsmykning en log hjem på denne måde er , at rummet føles varm , indbydende og naturligt .

Udvidelse af en lokalet uden

Populariteten af " udendørs rum " er steget . Disse værelser --- normalt en gårdhave , der strækker sig lige uden for et hus er bagdør --- foretage særlig mening i loggen hjem , mange bjælkehuse er bygget i skovområder , og den udendørs plads giver boligejerne for at nyde den naturlige verden , der omgiver dem . At indarbejde komfort en udendørs rum i dit log hjem , begynde med at se på den næste tilstødende rum i dit hus . Ofte er dette værelse er en stue eller alrum . Tag et kig på farveskema i det rum , og udvide det ud til gårdhaven . Søg efter behagelig udendørs møbler i flet eller træ , men sørg for polstring , du vælger for det er en indendørs /udendørs materialer såsom lærred . Hvis du har en markise og din terrasse udvider forbi , skal du installere en terrakotta udendørs pejs . Hænge gardiner matcher polstring til at holde ud eftermiddagssol. Kig efter et overdækket bin til at gemme tæpper og ekstra puder . Disse vil hjælpe med at holde dig varm , når du sidder ude på kølige aftener .

Tilbehør

Ifølge Home udsmykning rum for rum , den dekorative tilbehør i bjælkehuse normalt passer ind i det rustikke kategori . For boligejer på et tab for hvordan man kan dekorere sit logge hjem , giver husets formål ledetråde for passende dekorative tilbehør . For eksempel, hvis du har udpeget i kabinen som en udendørs sport fristed , kigge efter tilbehør , som ekko dette tema . Hænge en smukt malede kano på hovedet ned fra bjælker i kabinen loft , sammen med årer . Brug en Portrum tabel som et sted at vise en antik flet fiskeri kurv . Lav en væg galleri ved at hænge op i gamle fiskeri tejner , monteret fisk , fotografier af topografiske kort og indrammet vintage sportslige annoncer fra Sears Roebuck kataloget .

Møbler som Divider

Loggen hjem ofte træk , hvad der er kendt som det store rum . Dette værelse typisk omfatter stue og spisestue . Hvis dit log hjem layout passer på denne beskrivelse , og du ønsker at dele værelser uden at bryde op i rummet , Josh Garskof ind "for at Style Go Udsmykning " anbefaler at bryde op i rummet visuelt i stedet for fysisk . At gøre dette , skal du bruge møbler og tilbehør som rumdelere . For eksempel sted i sofaen mellem det levende og spisestue områder . Satte en stor smide tæppe foran sofaen og flanke området med stole . Position en lavtliggende Hutch til dine retter mellem bagsiden af sofaen og spiseplads .

Anden Artikel

 • anvendelser af et gammelt sengetæppe
 • Hvordan kan jeg dekorere en John Deere soveværelse ?
 • hvor meget skal køkkenskabe koste ?
 • populære spisestue maling farver
 • belysning ideer til et massagerum
 • victorianske hus maling farver
 • ideer til køkkengulvet planer & design
 • udsmykning med billede hylder
 • hvor højt skal en badeforhæng hænges ?
 • nemme tips til indendørs maling
 •