ideer ved hjælp af pint sylteglas

ideer ved hjælp af pint sylteglasDu kan bruge pint sylteglas i mere end opbevaring af fødevarer . bruge dem til at skabe funktionelle dekorationer til dit hjem . Den dekorative aspekter kan komme fra de emner , du placere inde i krukker eller fra behandlinger og teknikker, der anvendes til krukker . Uanset om du er en dygtig Crafter eller en novice , kan du finde listige anvendelser for pint sylteglas .

Candles

Brug pint sylteglas at gøre dekorative gel stearinlys er en hurtig måde at skabe funktionelt prydgenstande til dit hjem . Du kan integrere glas-eller metalgenstande inde i gelen stearinlys , men ikke integrere plastemner. Smelt gel stearinlys voks i henhold til fabrikantens anvisninger . Coat den integrerede elementer med flydende gel og trykkes mod indersiden af pint konservesindustrien krukken . Binde en væge til en blyant og hænge det på tværs i toppen af krukken , så vægen falder i midten . Hæld det smeltede stearinlys gel i konservesindustrien krukken . Fyld glasset op til inden for en 1 /2 tommer i toppen.Et andet lys håndværk du kan lave med pint sylteglas er endnu enklere end gel stearinlys . Fyld konservesindustri krukke med glas kugler til inden for 1 cm af toppen. Passer til en te lys i midten af kugler og derefter udfylde omkring metal kanten af fyrfadslys med mere glas kugler.

opbevaringsbeholdere

Brug pint sylteglas som pladsbesparende opbevaring beholdere til vatpinde, bomuld bolde , knapper , perler eller andre rester håndværk forsyninger . Kasserne og poser indeholdende vatpinde og bolde er slet ikke attraktive , og de kan tage en masse plads på et badeværelse hylde . Fyld en pint krukke med hver butik de resterende bomuld leverancer i plastposer under vasken eller i en spisekammer .Pint sylteglas er også en god størrelse til opbevaring af sidesten perler , knapper og andre små fartøjer forsyninger . De farverige leverer er langt mere dekorative i en glaskrukke på en hylde i dit håndværk værelse , end hvis de var gemt væk i en skuffe .

Dekorative Vase

Pint sylteglas kan være den helt rigtige størrelse til en lille blomstermotiver display . Dekorere ydersiden af glasset med fladskærms-støttede glas kugler og hvirvler af håndværksvirksomheder tråd . Lim de materialer på glasset med tyktflydende guldsmedens lim . Du kan også male indersiden af glas med en marbleizing maling teknik til at lave en dekorativ vase . Squirt glas eller akryl maling ned indvendige sider af krukken . Drej krukken , så malingen flyder rundt inde , men ikke dække det helt . Lad malingen tørre og derefter bruge en anden farve af maling på samme måde . Brug mindst tre farver af maling til helt at dække indersiden af pint krukken .

Anden Artikel

 • sommerkøkken ideer
 • badeværelse væg spejl ideer
 • moderne spisestue udsmykning idéer
 • Hvordan gør jeg LED belysning for papir lanterner ?
 • hvordan man laver en baldakin nederdel
 • typer af sofaborde
 • hvordan man kan købe beaded gardiner online
 • udsmykning ideer til en stue i Miami
 • farve ideer til maling spiserum
 • forskellige badeværelse gulvbelægning ideer
 •