hvordan man kan hænge en papasan stol

hvordan man kan hænge en papasan stolEn hængende papasan stol er en elegant og komfortable sæder mulighed for en indendørs rum eller veranda , og det fungerer godt i en række forskellige rum-indretning stilarter . Du typisk suspendere hængende stole fra en bevoksning eller loftet ved hjælp af tunge stropper , reb eller kabler, der hænger fra en krog . Hvis du beslutter at suspendere stolen fra et stativ , kan du placere stolen hvor du vil , men hvis du er suspension af stolen fra loftet , skal du sikkert anbringer suspensionen hardware til et loft dragere . Sikkerhed er den vigtigste overvejelse , når du installerer en betinget stol .

Du skal bruge:
Chair stå med hardware
. Stige eller trin skammel .
Stud søg .
Målebånd .
Beskyttelsesbriller .
Bor .
3/16-inch bor .
Eye lag ( eyescrew ) 1/4-inch diameter , 3- tommer langt skaft .
Skruetrækker .
Svejsede tung kæde .
Bolt cutter .
Kæde- link stik .

Stol Suspension Stand


1 .
Saml stolen står som efter fabrikantens anvisninger . Start ved at lægge de dele og monteringstilbehør . Der henvises til fabrikantens anvisninger på at identificere stol stå komponenter og indsamle alle konkrete værktøjer eller leverancer er nødvendige for montage .
2 .
Tilslut stænger , som anvist , at samle de rammer af stolen stå . Når du har bygget rammen , recheck stangen forbindelser til at du har fastgjort dem sikkert . Vedhæft gulv beskyttelse puder og stolen suspension ringen på rammen som instrueret .
3 .
Hæng suspensionen remme, kabler eller reb til suspensionen ringen på rammen . Organisere dem, så de ikke er snoede . Fastgør stropperne , kabler eller reb til suspensionen hardware på rammen af stolen .

loftmonteret Chair


1 .
Vælg en holdning til at hænge stol, har loftet dragere direkte overhead . Placer stolen , så du kan sikkert komme ind og ud af det , og der er ingen vægge eller andre faste strukturer, normal brug af stolen kan beskadige . Brug en stud søg for at finde midten af overhead loftet bjælken og markér positionen med en blyant .
2 .
Tag beskyttelsesbriller . Bor et lodret pilot hul 3 inches i overhead tværbjælke . Sæt den gevindskårne ende af øjet lag ind i hullet og drej med uret for at stramme . Indsæt en skruetrækker i øjet på lag for øget drejningsmoment at gøre det lettere at dreje. Fortsæt med at dreje , indtil øjet af laget opfylder loftet .
3 .
Sæt en kæde -stik til hver ende af suspensionen kæden . Hænge den ene ende af kæden på loftet forsinkelse. Organisere suspensionen linjer og vedhæfte dem til formanden , ifølge producentens anvisninger . Fastgør hardware fra suspensionen linjer til stikket på den frie ende af kæden .
4 .
sidder i stolen for at afgøre, om det hænger på en behagelig højde . Hæv stolen ved repositionering af kæden stikket i en link tættere på stolen , så hænge stikket på loftet hardware . Når du er tilfreds med højden af stolen , lukke forbindelsen og afbrød overskydende kædeled med en bolt kutter .

gode råd og advarsler


 • Stol stå konfigurationer variere fra producenten . Læs omhyggeligt alle instruktioner , før du begynder montering .
 • at bestemme længden af kæden , du har brug for, tilføjer den samlede højde af stolen plus 12 inches , og trækker, at længden fra højden af loftet . For en behagelig stol position for en gennemsnitlig voksen , vil et par inches af kæden tilbage .
 • Følg producentens anbefalinger for anvendelse og maksimal vægt kapacitet .
 • Anden Artikel

 • pladsbesparende morgenmad Krog ideer
 • DIY teen værelse ideer
 • udsmykning ideer til en hjemmebiograf værelse
 • billig linoleum og klinkegulv design ideer
 • hvordan man laver en badeforhæng med plader
 • Udsmykning farver & stemninger
 • hvordan man redo en lille stue
 • kid ’s værelse udsmykning idéer med rock -n - roll tema
 • gratis hjem udsmykning programmer
 • gratis lille plads udsmykning idéer
 •