hvordan man kan dekorere et lille barn piges soveværelse

hvordan man kan dekorere et lille barn piges soveværelseDekorere et lille barn pigens værelse med lyse og glade farver , sjove indretning stykker og holdbare , komfortabel tekstiler . Når det lille barn overgange fra en børnehave til en " stor pige " soveværelse , vælg møbler , at hun vil være i stand til at bruge i de kommende år . Hvis du opretter et soveværelse på et budget , skal du bruge håndværk poster og en kreativ touch til at lave din egen prydgenstande og spar penge ved at opdatere hånd-mig-ned stykker med maling

Du skal bruge: .
Paint
Baggrund grænse .
Soveværelsesmøbler .
Bedding .
Decor punkter, såsom puder og billedrammer .
Kåde rører , såsom en tavle .


1 .
Vælg en indretning tema eller farvesammensætning med til at dekorere barns soveværelse . Vælg en charmerende mariehøne , sommerfugl eller haven-inspirerede tema . Tilføj en ny kontakt med en solrig gul og turkis eller lys pink og lilla farve ordningen.
2 .
Paint soveværelset væggene for at afspejle temaet . Vælg en kirsebærrød farve til en mariehøne-tema rum , smør gult for en sommerfugl tema , eller pastel pink eller grøn til en have-inspireret værelse . Hænge en mønstret tapet grænse for at øge almindeligt neutralt minimalistisk vægge .
3 .
Vælg holdbare , høj kvalitet soveværelse møbler . Plukke varer at todder kan bruge i hendes teenageår , og selv college år . Køb en matchende træ seng hovedgærde , night stand , kommode og skrivebord er fastsat for en sammenhængende look . Købe en fuld -size seng eller daybed det lille barn kan bruge i de kommende år .
4 .
Gør rummet med charmerende indretning stykker . Dekorere sengen med en skrigende pink , limegrøn og gul stribet Trøster for et frisk udseende . Tilføj en pop af farve til hvide eller ensfarvede sengetæppe med dekorative puder . Vælg plys bomuld puder med livlige insekter, får , blomst eller slikkepind design . Hæng barns kunst eller lunefuld prints i levende gul , pink eller blå rammer . Føj komfort til rummet med en squishy , limegrøn sækkestol byder flower- inspirerede applikationer . Øge night stand med en akryl lampe med et grønt stilk-formet base , og en lyserød blomst-inspirerede skygge .
5 .
Tilskynde unge pige til at bruge hendes fantasi og kreativitet ved infusion af plads med legende præg. Hænge en stor tavle på væggene og levering masser af farverige kridt . Fyld en træ garderobe med kostumer , tøj og sko for at spille " dress up ".

Anden Artikel

 • hvordan man bruger stoffet softner til at fjerne tapet
 • farveskema ideer til boligindretning
 • hvordan man kan montere en hjort hovedet derhjemme
 • hvordan du fjerner tapet med skyllemiddel
 • asian Indretningstips
 • hvordan man kan dekorere pejs med billeder
 • hvordan man kan dekorere en vedhæftet køkken & spisestue
 • slutningen af 70’erne til begyndelsen af 80erne populær udsmykning farver
 • hvordan du installerer porcelæn flise på brusevægge
 • Hvordan vælger jeg farver til malede skabslåger ?
 •