hvilke farver gå med brun for et køkken ?

hvilke farver gå med brun for et køkken ?Brown ofte finder sin vej ind i køkkenet , enten som hårdttræ gulvbelægning eller kabinet , men det betyder ikke, dit køkken skal være en kedelig plads . Par brune med mættede farver som marineblå , eller kombinere brun og beige til en subtil , Jordet tilgang .

brune og blå

Par brun med blå i dit køkken til en forsøgt og sand farvekombination . Blå, brun og hvid kombinationer gøre for attraktive landkøkken indretning . Til en let luftig føler , vælge en flimrende , iskolde blå eller himmelblå . At skabe en mere dramatisk look frakke vægge i et rigt marine blå for dybde og drama . Hvid apparater fungerer godt i en blå og brun køkken , da de tilføjer lethed til rummet . Med mørke vægge , holde kabinet lys og vice-versa . Eksperimenter med at udarbejde mønstre i backsplash fliser eller vinduet behandlinger og køkken linned at føje dimension til rummet .

Brown og Pink

Opret en fransk land indretning med en lyserød og brun farve kombination i dit køkken . For en generøs dosering af pink , maling vægge i en lys rosenrød nuance parret med hvide kabinet . Brug brun til accent rummet med møbler og vindue behandlinger . Også overveje gulvbelægning som en måde at indarbejde en rig brun i rummet . Skabe et mere alsidigt design ved at bruge brun som væg farve og indarbejde pink gennem accenter og tilbehør . Pink Étoile tapet på en accent væg vil bringe i sjov af lyserøde uden at dominere rummet . Brug pink og hvide fliser for at skabe en backsplash eller flisebelagt bordplade . Display lys rosa og mørk chokolade slik i glas på bordplader til en farverig strejf af sjov .

Brown og Beige

Opret en varm og indbydende køkken plads med en chokolade brun og beige farve ordningen . Beige kan synes en kedelig valg at parre med brun, men når det gøres med omtanke , kan det skabe en organisk oase til madlavning , spisning og underholdende . Kombiner en blød , lys beige til væggene med dyb chokolade frysere . Trægulve fungerer godt med dette design , men neutrale fliser eller linoleum vil også koordinere godt . Accent rummet med bambus vindue behandlinger og naturlige stoffer til kaste tæpper eller stolehynder . Display træ køkken redskaber såsom skeer eller en attraktiv salat skål på køkkenbordet for at tilføje tekstur og interesse for rummet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en gammel lampeskærm
 • Egyption interiør design ideer
 • indendørs maling farve ideer
 • udsmykning ideer til persienner for store vinduer
 • udsmykning id¦er med store søjler
 • Hvordan sætter jeg gardinerne & baldakinen på en fire - plakat himmelseng ?
 • hvordan man kan lave en hovedgærde til en væg
 • interiør design ideer til en walk- in garderobe
 • billige gårdhave udsmykning idéer
 • hvordan du opretter en børnehave for en baby dreng
 •