hvad er godt eksteriør maling farver til en hævet ranch med en bue ?

hvad er godt eksteriør maling farver til en hævet ranch med en bue ?



Hævet ranchen hjem har en særskilt udvendige design , i modsætning til mere traditionelle kolonistil hjem , ranches rejst typisk har en have-niveau kælder , hvor mindst halvdelen af det laveste niveau over jorden . Hævet ranch eller split-plan boliger feature mange ukonventionelle udvendige designelementer , herunder toppede eller buede buer over den forreste dør . Selvom disse elementer tilføje karakter , har de også til stede udfordringer, når det kommer til at vælge sammenhængende udvendige farveskemaer .

jordfarver

jordfarver er velegnede til rejst ranches med en bue , fordi de tilføjer subtile elementer af farve uden at skabe en følelse af rod . Overvej en enkelt farve for både den øverste etage , og det hævede undergulvet niveauer for at skabe en følelse af samhørighed . En neutral creme eller sand farve kan tilpasses til mange surround landskaber , mens en dybere mokka farve tilføje rigdom og dybde til et hjem 's ydre . En rustik oliven farve er et ideelt valg til trim rundt i hjemmet 's Arch , holder paletten løbende ved at vælge oliven-farvet skodder , vinduer og døre trim så godt. Hvor det er muligt , bevare alle naturtræ elementer , for eksempel din bue hvis består af yderligere træbjælker eller trim til at skabe et mønster i svangen , maling mellemrummene mellem bjælker oliven , men lad bjælker naturligt for en virkelig jord-inspireret palet .

traditionelle farver

Hævet ranches vundet popularitet i 1970'erne , og i den tid , en traditionel farvepalet for sådanne boliger opstod . Hvis du er mere af en traditionalist , overveje en palet af mættede farver til din rejst ranch og arch front . Hvis du ønsker at holde farverne tilpasningsdygtige , en simpel creme , off-white eller sprøde hvide for de vigtigste udvendige farve tilbyder en ren tavle til at tilføje accent farver . Hvis din rejst undergulvet er foret med mursten , skal du vælge en rust eller mursten rød som en accent farve til trim langs buen . Matchende røde skodder fuldføre sammenhængende paletten . Kongeblå og stedsegrønne er også traditionelle farvemuligheder , overveje en buegang med mørk farvet trim og en lysere nuance af samme farve som fyldstof i buen .

neutrale farver

Hævet ranches give betydelige ydre kendetegn : en multi-niveau udvendig, flere vinduer og en bue bidrage til en travl visuel udvendig . Undgå at tilføje ekstra farve rod til hjem's ydre ved at stikke med legende neutrale . Cool farver som skifergrå er moderne og subtil muligheder for en primær udvendige farve ; parre en kølig grå med en varmere mulighed for trim omkring bue , som en bleg rosenrød eller en mere moderne bleg orange . Til en lysere farve option , maling størstedelen af den udvendige i en varm beige med røde undertoner , en bleg sol gul lyser op rundt om buegang og er subtil nok til også at udfylde området inden for den bue .

Anden Artikel

 • boligindretning og små boliger
 • cool betongulve ideer
 • stue lysdesign tips
 • sjove ideer til hvordan man kan dekorere en stue
 • populære udsmykning farver
 • hvordan man kan betrække en låge
 • hvid køkkenskab ideer
 • Hvordan kan jeg skære en granit toppen?
 • hvordan man laver en falsk klippevæg
 • sjov soveværelse ideer
 •