hjemmelavet pejs kappe ideer

hjemmelavet pejs kappe ideerPejsen mantel afspejler din gode smag og personlighed af de mennesker , der bor i dette hjem . Dette arkitektonisk element er ofte en af de første ting ses når du indtaster et hjem , og de bør være i overensstemmelse med indretning af hjemmet. Det bør imidlertid bære sin egen identitet . Du kan dekorere en kappe med unikke stykker samlet i årenes løb , eller en simpel samling af genstande af samme farve . Vist elementer i ulige tal , balance dem med ordentlig afstand og har personlig stykker , der trækker opmærksomhed og invitere samtale .

Zen Style

Vælg en Zen tema med naturlige elementer . Elementer fremstillet af bambus eller snoet filialer beroligende , uforarbejdede og er i overensstemmelse med de asiatiske design . Træ elementer som skulptur og væg plaques fundet i import butikker er let tilgængelige og gøre store display poster . Neutral kulørt tøj kan være uinspirerende , så tag dette som en lejlighed til at punch op farven med fed toner som orange og rød . Vælg en vase eller et dyr, figur i disse farver for at tilføje til Zen samlingen . Dette giver dig en behagelig og dekorativ display, der skiller sig ud endnu ikke skrige på dig .

Ord og Travel

Litteratur og rejser er helt samtaler stykker . Sted bøger , så det udløberne showet og topper stablet bøger med en vase eller et indrammet postkort fra en lang siden udflugt . Vintage postkort er interessante og trække beskueren ind for at se nærmere ; kigge efter en, der er et billede af et eller andet sted du har været . De postkort og bøger samle et tema af ord , styrke dette ved at tilføje en stor rustik metal brev og placer den , læner sig afslappet , mod bøgerne som om det var der alle sammen. Andre rejser elementer såsom skaller eller interessant sten tilføje tekstur og one-of -a -kind appel . Prøv at udfylde en glasflaske med sand fra en tropisk eventyr og top sandet med små billeder og små småsten .

Minimalisme

Hvis væggen over pejsen er en mørk nuance , placere en linje 06:55 hvide keramiske vaser langs Mantel . Hvide kontraster pænt og tilføjer elegance og ynde til dette rum . Vaser behøver ikke at matche , men bør der være en fælles element, der binder dem alle sammen . Vælg blank hvid vaser eller en blød mat tekstur-det samlende tema er keramisk substrat . For at få ekstra charme , placere en papir Mu00E2che fugl skulptur i den ene ende og flytte alle de vaser i løbet af blot en smule , så afstanden mellem vaser er asymmetrisk , men Fuglen skulpturen saldi ud lineup . Dette er en ren design og virker meget godt til smalle mantels .

Anden Artikel

 • Hvordan kan jeg lægge ideo trægulve ?
 • hvordan man kan tænde en workshop
 • hvad er de anvendelser, marmor bordplade rester ?
 • Maleriet frysere faux finish
 • hvordan man kan hænge en 20x20 porcelæn flise
 • Lejligheden udsmykning til mænd
 • hvordan man stencil en krone pude
 • killer soveværelse ideer
 • Indretningstips ved hjælp af en træ udskåret maske
 • Hvordan kan jeg dekorere en flåde soveværelse ?
 •