high school senior projekt ideer til indretning

high school senior projekt ideer til indretningStudentereksamen seniorer med en flair for indretning har mange muligheder for konkrete projekter . Sætte til at bruge alle de færdigheder, de har lært i løbet af deres gymnasietid i praksis samt kunst, kan munde ud i nogle virkelig mindeværdige projekter , som de kan nyde og bruge i de kommende år .

Dorm Room

Studentereksamen seniorer på deres vej til skole kan designe det indre af deres kollegieværelse , at de vil besætte i efteråret .Hvis kollegiet er tæt nok , en tur til campus for at få dimensioner og oplysninger af møbler og vindue størrelse anbefales . Men hvis en in- person rejsen ikke er praktisk , vil et opkald til universitetets kontor for Residential Life afdeling resultere i dimensioner for en standard freshman kollegieværelse . De ansatte vil være i stand til at levere , hvad møbler vil være til stede i rummet for indgående studerende . Hvis dimensionerne ikke er til rådighed for dem , der er standard størrelser normalt tæt nok til et senior projekt .Undersøgelse og fastsætte nærmere regler om kollegieværelse du vil indtage i efteråret .Design en plantegning , der bruger rummet til sin bedste fordel . Vælg et tema og farveskema . Vælg maling farve hvis det er tilladt . Lav en liste over alternative væg behandlinger , hvis skolen ikke tillader dig at male væggene . Gør draperier at passe i vinduet , ved hjælp af trækstænger til ophængning , hvis skolen ikke leverer hardware . Vælg eller gøre matchende sengetøj til sengen og et område tæppe til gulvet . Træffe beslutning om og købe eller gøre alt tilbehør til dekoration af kollegiet plads til det kommende skoleår .

Apartment Stue

Studentereksamen seniorer indtager en lejlighed efter endt uddannelse kan designe interiør af enhedens stuen . Hvis du allerede har lejet lejligheden , skal du bruge nøjagtige mål hvis de findes , og hvis ikke , udnytter dimensioner af en standard stue i et leje i dit budget . Tjek med udlejeren til at bestemme , hvad de tillader , når ændre ejendommen . Vær sikker på at holde smager af bofæller i tankerne .Graph en plantegning , brug af eksisterende møbler, hvis du allerede ejer eller dine forældre leverer disse stykker . Beslut dig for en maling farve . Find stof til fremstilling af gardiner , eller finde ressourcer til at købe dem efter eget valg . Bestemme, hvad der , hvis noget , der skal gøres til gulvet . Bestem et tema , og vælg eller købe tilbehør . Hvis du ikke er parat til at foretage sådanne indkøb , indsende et storyboard med farveprøver , billeder , illustrationer og grundplaner for din senior projekt .

Home Soveværelse

Seniorer sad hjemme i den tid kan redesign deres eget soveværelse i deres forældres hjem som en realistisk projekt .Først afgøre , med hjælp fra dine forældre , hvis værelset skal dekoreres helt i din egen smag eller om det skal være neutral , så det kan blive et gæsteværelse efter din afrejse til dit eget hjem .Redesign layoutet på dit værelse , forsøger grundplaner , der udnytter rummet samt tilbyde kreativ brug af rummet og dets arkitektur . Vælg en ny maling farve , samt et tema , at alt vil dreje rundt. Køb eller gøre forhæng , og koordinerer med sengetøj til sengen . Tilføj et område tæppe til at differentiere rum i rummet , hvis det er relevant. Tilføj dekorativ tilbehør til at slutte den nydesignede rummet .Send alle grundplaner , maling og stofprøver samt billeder af alt tilbehør . Tage billeder fra før omdannelsen , under og efter projektet til at omfatte til din karakter .

Anden Artikel

 • installere glas blokke i en vinduesramme
 • hvordan man kan dekorere og farve koordinere et soveværelse
 • den bedste maling farver til at gå med bronze inventar
 • boligindretning ideer med sort
 • hvad man skal gøre efter med varmt vand & skyllemiddel til at fjerne tapet ?
 • Hvordan kan jeg afslutte flise kanter ?
 • prinsesse værelse dekorationer
 • safari soveværelse ideer
 • nye idéer til sengegavle & soveværelser
 • billig hus udsmykning id¦er
 •