farver, der matcher lime grøn

farver, der matcher lime grønGreen kommer i mange nuancer og nuancer , der spænder fra gul til mørk grøn . En favorit nuance af grøn , der anvendes i udsmykning boliger er limegrøn . Grøn repræsenterer hvile og afslapning , og det er beroligende . Fordi limegrønne ikke er for mørkt eller for lyst , det går med flere farver i farvehjulet . Nøglen til at arbejde med sådan en fed farve er at vide, hvordan og hvornår man skal bruge det til din fordel .

Black

Sort er en dramatisk farve , der komplementerer limegrøn . På grønne vægge , står sort-hvide fotografier indrammet i sort ud som professionelle kunstværker . Du kan også bruge sort og hvid stribet stof på puder eller stole at fremhæve sort stel .

Pink

Pink er en blød farve , der går godt med næsten enhver nuance af grøn på grund af kontrasten . Lime grøn og pink er en livlig og spændende kombination er egnet til en piges værelse eller et badeværelse .

Rød

Med lime grøn på væggene , røde gør en øje- tiltalende komplementære farve uden at gøre rummet for overvældende . Vælg en sofa eller stol, har røde i det , og bruge det som et dekorativt accent , såsom en vase eller lampeskærm , for at gøre denne farve pop .

Hvid

White giver en illusion af åbne rum . På vægge , gør hvide rum føle luftigt mens limegrøn accenter stimulere og energi . Lime grøn stof på møbler med hvide puder kombineret med stribet gardiner i samme farve bringer look sammen . For et stænk af farve , tilføje en rød eller gul vase med friske blomster .

Brown

Brown , især mokka , ser godt ud med lime grøn, fordi det er en farvekombination du ser udenfor hver dag . En brun sofa og stol kommer til live med lime grøn puder . Vindue behandlinger , der omfatter grøn og brun i et mønster , som striber , bringe look sammen .

Gul

Gul og nuancer af guld supplement limegrøn . Disse farver fungerer godt i et køkken , hvor farvekombination lyser rummet . I køkkenet , bruge naturlige elementer , såsom lime , citroner og appelsiner til at styrke en munter stemning .

Grøn

Mens for meget af én farve er overvældende , er blanding af forskellige nuancer af en bestemt farve beroligende . Blanding lime grøn med nuancer af gul grøn og græsgrøn er dramatisk , men det gør et værelse kommer til live med energi . Denne farvekombination fungerer godt i et kontor eller et barn legerum .

Anden Artikel

 • udsmykning tips om at sælge et hjem
 • hvordan man kan hænge lærred malerier på en væg
 • stue designs & ideer til at flytte ind i en lejlighed
 • 70’erne soveværelse ideer
 • hvordan man kan dekorere en gul køkken
 • hvordan man kan dekorere en lille gæst soveværelse
 • tropisk udsmykning ideer til badeværelset
 • metoder til at bevare blomster
 • hvor meget skal en god tæppe koste ?
 • væg deco ideer
 •