de bedste måder at rense gamle quilts

de bedste måder at rense gamle quiltsAfhængig af dynen alder og de stoffer , som den er lavet , kan du ikke ønsker at bruge en ældre dyne på din seng længere , selv om det er en dejlig måde at tilføje varme til dit hjem 's indretning . Når du stiller ældre quilts , så husk at tage dem ud med jævne mellemrum for at sikre, at de ikke er blevet plettet eller krøllet . Når du hænger eller vise dine quilts , kan du prøve at holde dem væk fra direkte sollys , da det vil blege fibrene og få dem til at bryde ned hurtigere .

Støvsugning

Støvsugning din quilt er den mest skånsomme måde at rense det . Læg din dyne på en ren rum , som har plads nok til at sprede dynen helt ud . Hvis dynen er skrøbelige eller har dekorationer , placere en nylon eller plastik skærmen over toppen . Brug en håndholdt støvsuger med en børste at støvsuge dynen . Sørg for, at suge på vakuum er sat til lav . Du bør vakuum din dyne oftere , hvis den er hængt eller vises og er åben for støv eller snavs .

Vaskemaskine

Vask din dyne er mere farligt for fibrene , især med antikke quilts . Før vask dit dyne , test en upåfaldende placering til colorfastness . Bruge 1 /2 ounce mild flydende sæbe per gallon destilleret eller filtreret vand . Vask dyne i en container , der er stor nok til at holde hele dynen . Du kan opleve, at et badekar er helt rigtig til denne aktivitet . Må ikke agitere dynen , da dette kan beskadige sarte stoffer , men i stedet skylles dynen ved at trykke ned på stoffet med kanten af din hånd . Fjern resterende vand ved at folde et håndklæde og trykke den forsigtigt mod dynen . Løft altid våde dyner omhyggeligt for at undgå at strække eller trække i stoffet. Tillad dynen til tørre på en ren , flad overflade .

Håndtering Tips

Hvis din dyne er meget gammel , passe på ikke at håndtere det mere end nødvendigt . Hvis du gemmer dine quilts foldet , så husk at refold dem hver par måneder , så stoffet ikke permanent krøller . Vask dine hænder ofte og før du rører ved din dyne til at holde snavs og hudfedt fra at overholde det . Undgå at spise , drikke eller ryge omkring dit quilt . Hvis du har brug for at skrive eller tage noter om en dyne , kun bruge blyant til at undgå pletter dynen med blæk . Altid plads quilts på rene , tørre overflader .

Anden Artikel

 • hvordan man kan kende forskel i kvalitet for piedestal dræn
 • kemikalier til messing rengøring
 • hvordan man kan blande fransk og amerikansk country udsmykning Stil & temaer
 • boligtekstiler maling farver
 • køligt rum temaer og ideer
 • hvordan man kan male et faux kampesten mur
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med skrå lofter
 • pink og sort børnehave ideer
 • let udsmykning idéer til stuen
 • italiensk renæssance udsmykning idéer
 •