de bedste måder at dekorere en teenage pige ’s soveværelse

de bedste måder at dekorere en teenage pige ’s soveværelseTeenagere kan styre huset , hvis du lader dem . Det betyder ikke, du skal ikke lytte til dem og deres meninger , specielt når det kommer til udsmykning af deres værelser. Med hormoner raser i hele denne syv år span vil stilarter , sympatier og antipatier kommer og går hurtigere end en rutschebane tur . Ikke længere vil hun have den nyeste boyband plakat hængende i sit værelse , når noget mere prangende er på tilbud . Designe et rum en teenager pige ønsker at tilbringe tid i og er behagelig i er en vigtig del af at vokse op . Giver hende en chance for at bidrage til at skabe det rum kan du vinde hende respekt for år .

Teen 's Only Need Anvend

Ligegyldigt hvad stil du vælger at udsmykke din teenager datters værelse , hun ikke kommer til at lide det . Løse dette problem let ved at inkludere hende i alle de beslutninger , fra maling til møbler . Blidt guide hende i farvevalg , at forklare hende , hvad et farvehjul er, og forskellene mellem komplementære og kontrasterende farver . Start med hendes yndlingsfarve og arbejde derfra , eller lade hende tage et stykke kunst til at hænge i hendes værelse og arbejde fra farverne i illustrationen . Diskuter med hende inventar til hendes værelse , fra en ny seng til et skrivebord . Indeholde en diskussion om opbevaring , og indarbejde opbevaring i møbler . for eksempel, i stedet for en simpel vindue bænk , skal du vælge en , der åbnes, så hun kan gemme ekstra sengetøj eller videoer-noget, hun gerne vil ud af syne

Klassisk og Tidløs

Når du vælger den stil af teen pige 's nye værelse , holde vægfarver neutrale , og koncentrere sig om accenter . For eksempel for en moderne tilgang male væggene en pastel version af hendes yndlingsfarve , og accent rummet med rene linjer . En moderne stål og glas skrivebord , poleret stål lys og hylder alle egner sig til det moderne kant . Dette er også en stil , der blander sig med de fleste farver , så forhæng og sengetøj eller puder i levende farver vil give den endnu mere flair . Lad hende få hende til eget moderne kunstværker ved at tilbyde en stor lærred og flere lyse farver af maling hun kan plaske på det . Hæng det på en fremtrædende væg at trække rum sammen .

varm og Fuzzy

Hvis din teenager pige er på udkig efter en flugt fra verden , mener styretøj hende ind i et varmt , Jordet værelse . Start med varme toner til væggene , og tilføje oversize , comfy puder , der er lavet i en rede hun kan krølle i , når du taler i telefon eller læser hendes yndlingsbog . Gå til et galleri , og lade hende vælge en landskabsmaleri at hun kan lide ; vælge farver fra maleriet til brug i rummet . Head over til stoffet butikken for at vælge materiale , og lod hende gøre puder eller gardiner for hendes værelse . Vælger nemt at ændre ting som puder , sengetøj og gardiner for hende at gøre , vil give hende en chance og viden til at ændre tingene som hendes præferencer modne .

Anden Artikel

 • farve ideer til kontor eller computer-rum
 • idéer om, hvordan man laver en drengs rustikke kabine soveværelse
 • den bedste form for gulvbelægning til fundament problemer
 • Hvordan kan jeg male birk køkkenskabe ?
 • hvordan man kan dekorere en stue i en blå & brun ordning
 • stor stue maling farver
 • Hvordan kan jeg blande primære maling farver ?
 • fransk køkken design ideer
 • god farve ordninger for projektet bestyrelser
 • design ideer til soveværelser med skrå vægge
 •