dametoilet tema ideer

dametoilet tema ideerHvis du har en dametoilet , har du en glimrende lejlighed til at vise din udsmykning dygtighed . Du kan pause fra alle andre temaer i dit hjem og prøve noget nyt i disse rum uden at bekymre sig om tørner sammen med resten af huset . Pulver Værelserne er generelt små og utilitaristiske , men det betyder ikke, at du ikke kan klæde dem lidt op . Vide hvordan man kan dekorere de små rum vil hjælpe dig med at oprette et sted dine gæster vil misunde .

Land Tema

Land temaer kredser omkring afdæmpede og pasteller farver for at skabe en behagelig stemning . Varme farver , som gul eller guld , på væggene etablere en varm følelse . Med et land tema , kan du ønsker at vise stoffer med et blomstermotiv eller kontrolleres mønster, som understreger din foretrukne toner . Nuancer af rød, blå og gul arbejde godt sammen med land temaer . Vælg din foretrukne farver og lægger blomster i en vase til en dejlig hjemlig atmosfære . Brug en fluffy , koordinerende tæppe til at bringe elementer i dit pulver rum sammen . Vælg børstet kobber tilbehør til en flot finish .

åbent og luftigt Tema

Vælg blå nuancer afspejler den enorme mængde af hav og himmel , og disse farver på væggen giver rum , selv små , en følelse af ekspansion . Lys blå nuancer på væggene sammen med en lidt mørkere nuance blå på håndklæder og tæpper vil bringe rummet en følelse af enhed . Brug hvid til at supplere dette tema , da disse farver spejl skyerne på himlen . Vælg sølv inventar , som vil afspejle de lyse farver . Til gulve , kan du gå med hvide eller blå og beige er

Bold Tema

Fed er aldrig genert . Mens mange mener, at mørke farver gør mindre rum synes endnu mindre , de giver også rum af enhver størrelse en luxuriousness at de lysere farver kan ikke . En fed dametoilet skal udsmykkede inventar . Antik guld er en farve , der arbejder med mange fede temaer . Gå efter en rig mursten eller grønt på væggene og hænge smukt indrammede spejle på væggene .

Neutral Tema

Hvis du vil have en stimulerende rum , der er behagelig , kan du prøve at gå med farverne i sandet . Fra stranden alene , vil du finde mange nuancer af hvid , creme og beige til brug i din dametoilet . Gå med en sand beige farve på gulvet og male væggene en lys beige farve med hvide trim . Sølv inventar og brug af spejle vil åbne og lysere rum. Brug popper af farve i form af håndklæder og vaser til en interessant look .

Anden Artikel

 • kreative ideer til en børnehave
 • udsmykning stilarter for et stort soveværelse
 • Maleriet køkkenskabe : farve forslag
 • bonus værelse maling ideer
 • billige DIY udsmykning idéer
 • udsmykning idéer til knivspids plisseret gardiner
 • hvordan man laver et billede jernbane
 • hvor stor skal en walk- in closet være ?
 • blå soveværelse ideer
 • cool ideer til rustikke boligindretning
 •