Hvordan rengør jeg en gammel damper kuffert ?

Hvordan rengør jeg en gammel damper kuffert ?Antikke damper kufferter refererer til den type stammen mest almindeligt anvendte på lange dampskib fart og stuvet under kahyt seng . Original damper stammer er lavet af træ , de har flade toppe og er kortere i højden end andre stammer. Det udvendige overflade er dækket med tykke lærred eller tin metal . Det indvendige af damper kufferter er foret med papir eller klud . Den antikke damper kufferter købt og restaureret i dag bruges ofte i interiør hjem design som et samlingspunkt stykke eller sofabord . Med nogle enkle rengøring og pleje , kan antik damper kufferter nemt komme tilbage til livet .

Du skal bruge:
plastmaling skraber
. Opvaskemiddel .
Klude .
Cup .
Gallon spand .
Hvid eddike .
Spray flaske .
Stof lim .
Canvas ark .
Saks.
Svamp.
Bleach .
Dekorative foring papir .
Rustfjerner .
Mallet .
Nail punch .
Trælim .


1 .
Hæv damperen bagklappen og fjerne alle krøllet eller afskalning foring papir . Brug en plastmaling skraber til at fjerne ethvert fast -on foring stykker , der arbejder i blide bevægelser , så det underliggende træ er ikke ridset .
2 .
Fyld en gallon størrelse spand med varmt vand . Hæld en halv kop blid opvaskemiddel og en halv kop blegemiddel i gallon spand . Brug en kop til at dyppe en lille smule sæbe blanding ud af spanden . Hæld forsigtigt koppen er indholdet i en ren , tom spray flaske . Drej spray dyse på fineste indstilling . Mist et lille område , og brug en svamp til at skrubbe stammen 's interiør . Gentag denne proces, indtil hele indre af stammen har ingen spor af meldug eller mug . Placer damper stammen udendørs tørre i solen.
3 .
Vælg dekorative selvklæbende skuffe , hylde eller tapet til den indvendige stammen foring . Mål og skære papiret til at passe alle dele af dampskibet stammen interiør . Påfør hvert stykke selvklæbende papir til det tilsvarende afsnit i bagagerummet interiør .
4 .
Sæt løs udvendig lærred med stærke stof lim . For stærkt beskadiget ydre lærred , skal du fjerne den gamle lærred . Placer laset eller beskadigede gamle lærred på toppen af udskiftning lærred ark , og skær dispositionen med en saks . Spray stof lim på damperen stammen nøgne træ eksteriør og placere nye lærred på stammen . Brug en pensel til at anvende et lag vandbaseret polyurethan på lærredet .
5 .
Skrub nogen rustne ydre hardware med en rustfjerner og en bomuldsklud . En effektiv hjemmelavet rustfjerner er eddike . Spray rustne hardware med hvide eddike , og krat med en washrag . Spray stykke igen med hvid eddike og lad sidde i 30 minutter. Tør rust væk med en anden washrag . Hardware stykker , der fortsat rustent trods tung skrubning skal udskiftes . Pop søm ud af knækkede låse og hængsler med en negl punch og hammer. Fjern alle brudt hardware stykker , og erstatte med stykker af samme størrelse . Udskiftning damper kuffert hardware kan købes på en antik trunk restaurering selskab , såsom Legacy Trunks , eller lokalt på loppemarkeder .
6 .
Reparer en knækket eller revnet udendørs træ lameller . Bruge træ lim til at overholde eventuelle løse lameller på plads igen . Du skal muligvis trække på hjælp fra en woodworker til at erstatte hele stykker af træ lameller . Tag et brækket stykke træ tremme til en lokal woodworker og bede ham om at gentage alle de gamle træstykker med nyt træ .

Anden Artikel

 • maleri ideer til en grøn accent mur
 • landlig stil soveværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge vidjer lamper
 • Hvordan gør jeg Slipcovers for straightbacked & væbnede stole ?
 • nemme tips og ideer til dekoration en rustik land lodge hjem
 • cute badeværelse ideer
 • Maleriet stilarter for køkkenskabe
 • badeværelse sommerhus design ideer
 • screenet veranda remodellering ideer
 • Hvordan kan jeg dække skifte plade dækker at matche tapet ?
 •