udsmykning ideer til en kabine soveværelse

udsmykning ideer til en kabine soveværelseEn kabine er en afslappende ferie. Den stil , hvor du indrette dit soveværelse i kabinen , kan få alvorlige konsekvenser for størrelsen af afslapning din kahyt giver . Gør din kahyt soveværelse til et fristed for afslapning og hvile ved at dekorere det på en måde , der både afspejler resten af kabinen samt det adskiller sig .

Natural Color Scheme

Hold farvesætningen i din kahyt værelset til naturlige jord-tonet farver . Én måde at gøre dette yndefuldt er at vælge to farver rundt som du bygge resten af dekorationer . For eksempel , så prøv en salvie grøn med en mørk beige nuance . Du kan nemt opnå dette ved at male væggene en salvie grøn og male rundt om vinduerne en mørk beige . Fra denne farvepalet du kan hente inspiration til resten af dit dekorationer . Tans , beige nuancer , brune og nogle grønne nuancer er alle gode naturlige farver , som du kan opbygge din dekorationer .

Natur-inspirerede Vægtæpper

Mange smukke træk ses i den naturlige verden , som er let tilpasses og bruges i indretning . Overvej at hænge en vinstok krans over din seng , hvilket er en helt naturlig vægdekoration , som du kan klæde det op forskelligt for forskellige årstider . I foråret arrangere vilde blomster på krans , og om vinteren dekorere det med kristtjørn og bær . Du kan nemt gøre arrangementer af kviste og tørrede blomster til at hænge på væggen .

dekorativ men hyggelige

En dyne kan gå langt i at tilføje til indretningen af din kahyt soveværelse . Håndlavede tæpper er også en vidunderligt dekorativt , men funktionelt , udsmykning til en hytte soveværelse . Simple smide puder er en flot finish så godt. Håndbroderede pudebetræk låne en autentisk føler, at din rustikke kahyt soveværelse . Brug indretning , der fungerer som nyttige soveværelse funktioner giver en pragmatisk nåde til din kahyt soveværelse .

lokale håndværk og kunst Dekorationer

Udsmykning dit værelse med kunst og kunsthåndværk fra lokale leverandører væsentligt bidrager til den lokale variant af din kahyt soveværelse . Malerier, lokale fotografier af omgivelserne , håndlavede smykker eller vægtæpper alle tilføje smag til din indretning . Besøge lokale håndværk messer er en glimrende måde at finde den perfekte håndlavede dekorationer .

Anden Artikel

 • Ovnen backsplash flise ideer
 • organisation tips til et barns soveværelse
 • udsmykning ideer til en lilla soveværelse
 • køkken skab spisekammer ideer
 • hvordan man kan reparere en trådløs skygge
 • epoxy gulvmaling farver
 • udsmykning tips til en lejlighed med børn
 • Hvordan redigerer jeg en lysekrone fra glødepære til kompaktlysstofrør ?
 • traditionelle badeværelse design ideer
 • dekorere kid værelser med lilo og stitch
 •