interiør bungalow maling farver

interiør bungalow maling farverI arkitekturen , henviser udtrykket bungalow til stilarter af Prairie hjemmet, Håndværk eller Craftsman bungalow , mission stil og Four Square bungalow , som alle falder ind under Kunst og Kunsthåndværk stil gjort populær i begyndelsen af det 20. århundrede . Hver af disse arkitektoniske stilarter har visse tilknyttede karakteristika , en af dem, er de farvepaletter at supplere arkitektur hjem .

Prairie Farver

designet til at falde i med det omgivende landskab , arkitekturen i det Prairie-stil hjem beskæftiger rene linjer og er bygget til at se ud som om den sprang fra jorden . Maling farver , der anvendes i denne type hjem omfatte de farver der findes i det midtvestlige prærier i USA , herunder hvede , Jordet brune , bladgrøntsager og accenter af blomster røde og gule farver .

Håndværker Farver

Bolder end Prairie paletten , Craftsman hjem brug rige greens og gule farver til maling farver . I et direkte svar på lilla nuancer af den tidligere populære victoriansk stil , bruger Craftsman hjem earthier farvenuancer parret med mørkt træ og sten . Brug ler-farve røde og parrer dem med cremet hvide og dæmpet gul . Maling farver også bladgrøntsager med rød eller off-white trim .

Mission Farver

Regionalt er forbundet med det vestlige USA , mission bungalow bruger en farveskema , der udviser en spansk indflydelse . Nuancer af rød , grøn , gul og hvid udgør maling paletten for missionen stil . Vægge kan være malet i en diskret gul med trim i grøn eller rød . Sunset pink bruges også i Mission-layoutpaletter , sammen med solrige gule og blå-grønne hav vand .

Four Square Colors

Den firkantede udseende to-etagers Four Square bungalow er , ligesom Prairie stil , i hjemmet i det midtvestlige USA . Malingen paletten for denne stil findes i efterårsfarver . Dog begrænset til rød , gul og brun , de tre farver tilbyder en bred vifte af nuancer i varme toner , der giver den enkle arkitektur mere dybde og visuel interesse . Det udvendige maling farve på disse boliger er imidlertid ofte hvid .

moderne farver

arkitektur i hver af de bungalow stilarter var ved indgåelsen , som fremhæves af farvepaletten første er forbundet med at arkitektoniske stil . I moderne tider , husejere kan ønske en mere opdateret farvepalet , der stadig tro mod arkitekturen . Dette kan opnås ved at vælge nuancer inden for den oprindelige palet, der er lettere i tonen . Skoven grøn , for eksempel , kan erstattes af de blødere , lettere salvie grøn . Den dybe pink med missionen stil kan vige for laks lyserød og den solrige gule kan modereres til en mere sand farve .

Anden Artikel

 • hvordan man kan købe gode tæppe
 • udsmykning idéer til pejs Mantel
 • mode udsmykning spil
 • hvor lavt skal du hænge et loft fan ?
 • hvordan man laver en pæl lampe
 • hjælp til indendørs maling ideer
 • hvordan man designer en overgangsordning hjem
 • tips om picking maling farver til et køkken
 • ideer til dekoration børns soveværelser med dinosaurer
 • de mest populære farver, for stuen vægge
 •