hvordan man kan reparere isoleringen på gardinerne

hvordan man kan reparere isoleringen på gardinerneGardiner er ikke blot et element af home decor . De giver også privatlivets fred og ekstra beskyttelse mod varme og kulde . Faktisk er mange gardiner lavet specielt til at beskytte mod ekstreme temperaturer og er foret med et isolerende materiale . Da isoleringen konstant er udsat for temperaturændringer og sollys , er det ikke usædvanligt, at isoleringsmaterialet kan blive beskadiget . Det er relativt nemt at reparere beskadigede isolering uden at behøve at købe nye gardiner

Du skal bruge: .
Isolering stof .
Saks.
Nål og tråd .
Symaskine .
Opsprætter .
Målebånd .
Lige ben .
Stof pen .

Instruktioner til at lappe isolering


1 .
Læg tæppet panelet ansigtet nedad på en flad arbejdsflade . Hvis skaden er et hul eller en tåre i isoleringen , vil lappe isoleringen virker bedst . At lappe isoleringen , skære et stykke af ny isolering mindst 1 /2 tommer større end det beskadigede område af den gamle isolering .
2 .
Brug lige ben , pin det nye stykke af isolering over det beskadigede område af den gamle isolering .
3 .
Da isolerede lineren er stadig knyttet til gardin , vil patchen skulle hånden syet på det beskadigede isolering . Forsigtigt sy langs kanten af plasteret , således at plasteret sikkert dækker den beskadigede isolering . Når plasteret er sikkert, fjerne den lige ben og re-hænge dine gardiner .

Instruktioner for at erstatte den isolering


1 .
I nogle tilfælde er isolering vil være for beskadiget til at lappe . I dette tilfælde vil hele isoleret foring skal udskiftes . Læg tæppet panelet ansigtet nedad på en flad overflade . Ved hjælp af en opsprætter , forsigtigt fjerne sømmene på alle fire sider af gardinet og fjerne den gamle beskadiget isolering . Mål længde og bredde af gardinet .
2 .
Læg isolering foring stof på en flad overflade . Mål et stykke stof i samme størrelse som målingerne fra tæppet . Klip isolering og lægge liner på toppen af forsiden nedad gardin panel .
3 .
forsigtigt fold både forhænget og isoleringen over ryggen af forhænget for at genskabe den oprindelige søm . Brug lige ben til at holde stoffet på plads . Gentag dette på begge sider og i bunden af gardinet . På toppen af forhænget , pin foret stof langs sømmen lige under stangen lomme eller faner .
4 .
Ved hjælp af en symaskine , sy langs begge sider og i bunden af gardin til at lukke sømmene . Øverst sømmen , sy omhyggeligt langs den oprindelige søm til at fastgøre isolering forhænget . Fjern alle lige ben og gentag trin 1 til 4 for hver gardin panel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan reparere krakket krystal
 • hvordan man kan reparere aluminium lamelgardiner
 • hvordan man kan reparere faux granit
 • hvordan man kan reparere billedrammer
 • hvordan man kan reparere område tæpper
 • hvordan man kan reparere silke dyner
 • hvordan man kan reparere male chip på vægge
 • hvordan man kan reparere en krydse stang
 • hvordan man kan reparere orientalsk tæppe
 • hvordan man kan reparere isoleringen på gardinerne
 •