hvordan man kan reparere område tæpper

hvordan man kan reparere område tæpperOmråde tæpper tjene til at dekorere mindre områder af et værelse og kan står sammen trække rummets møbler og farveskema som en så godt som at beskytte trægulve fra ridser og dings . I modsætning til tæpper , kan tæpper fjernes og vaskes , og selv repareret . De mange forskellige tæpper dog kræver forskellige typer af tilsagn , men kan bevare tæpper i en længere periode

Du skal bruge: .
Linned tråd
Bomuld bindende bånd .
Shears .
Polstring nål .
Gaffatape .


1 .
Identificér reparation område . Da der findes forskellige typer af tæpper , såsom flettet , plys og flossede tæpper , at dens vigtige se , hvad reparationen skal gøres først . For en overdådigt eller stof tæppe , find det snittet eller rip ved at skubbe i stoffet med en flad kanter genstand, såsom en smør kniv på bagsiden til identitet , hvor rip er placeret . Så gælder gaffatape på bagsiden af UP.
2 .
Sy revet kanter . For en flettet tæppe , hvis dele er kommet fortrudt , fjerne eventuelle beskadigede dele og re-possementmagervarer spolerne . Brug en polstring nål med linned tråd til at sy spoler med små stramme sting . For flossede kanter af et tæppe , en tung tråd overlapper de flossede kanter , når 1/4-inch fra kanten med en tunge tråd matcher tæppets farve.
3 .
Styrke tæppe . For flettet tæpper , er det en god ide at sy en strimmel af bomuld biding tape på kanterne af tæppe med små tætte sting for at forhindre fremtidige optrevling .
4 .
Trim tæppe . For flossede jute tæpper , trimme revet kanter med saks . Derefter med skære en strimmel af bomuld bindende bånd i en 2- tommer tyk strimmel . Fold strimlen over kanten jævnt og sy den fast med kryds syning . Sy den anden side med kryds syning så godt.

Anden Artikel

  • hvordan man kan reparere billedrammer
  • hvordan man kan reparere silke dyner
  • hvordan man kan reparere en krydse stang
  • hvordan man kan reparere område tæpper
  • hvordan man kan reparere orientalsk tæppe
  • hvordan man kan reparere faux granit
  • hvordan man kan reparere aluminium lamelgardiner
  •