hvordan man kan reparere en krydse stang

hvordan man kan reparere en krydse stangTraverse stænger justeres til at passe en bred vifte af vinduesstørrelser . De bruger en række trisser , at skydere og strygere flytte Draperiet frem og tilbage . Åbning og lukning af gardiner med strengene forhindrer stoffet i at blive trukket på , at forlænge livet for gardinerne . Traverse stænger har flere dele , der forårsager stangen til funktionsfejl og behov reparation . Heldigvis kan du undgå et kald en service virksomhed ved at administrere de reparationer selv

Du skal bruge: .
Målebånd
. String .

Sæt String


1 .
Installer en ny streng hvis gardinerne ikke lukker , ryk eller marmelade , når man trækker i snoren . Den mest sandsynlige årsag til ikke-lukning gardiner er en kort streng . De ryk og syltetøj skyldes formentlig en knudret eller flosset streng . Mål stang bredde og ganges med to . Tilsæt 3 inches . Skære en ny streng til denne måling .
2 .
Begynd på venstre ende af stangen . Placer den ene ende af den nye streng i hullet på højre side af top transport og binde en knude . Placer den anden ende af snoren om remskiver på den højre ende af stangen . Tråd strengen udløber mellem remskiverne .
3 .
holdning strengen i højre side af bunden transport -og udrejse i venstre side . Træk snoren til snoretræk til venstre af stangen og tråd snoren mellem remskiverne . Træk i snoren indtil den er stram . Position snoren over toppen remskive . Den overskydende streng vil hænge ned . Sæt enden af strengen i hullet på venstre side af den øverste transport . Bind en knude .
4 .
holdning sløjfer snor over toppen spændinger skive og træk strengen til at placere den øverste transporten til højre. Begge sider af strengen skal forblive stram . Træk snoren , indtil bunden transporten længst til venstre . Træk snoren , indtil løkken er fjernet .

Fjern Sliders


1 .
Fjern overskydende skydere . Din travers stang kan ryk eller forblive åben , fordi alt for mange skydere har været efterladt i stangen . Skyderne bør fjernes og erstattes , afhængig af behovet , når forskellige gardiner hænger . Kig i din traverse stang og se, om der er skydere ikke er forbundet til gardinerne .
2 .
Træk enden porten ned . Slip skyderne fra strengen .
3 .
Skub enden porten tilbage op i stillingen og fast tryk for at låse porten .

Rens Sliders og remskiver


1 .
Undersøg snoren og remskiver for snavs . Små partikler kan bygge op over tid og forårsage traversen stangen til funktionsfejl .
2 .
Tør streng med en tør klud . Flyt skyderne frem og tilbage for at løsne snavs , der kan blive hængende under dem .
3 .
Tør remskive riller . Flyt snoren frem og tilbage for at løsne snavs .

gode råd og advarsler


  • en dåse komprimeret luft sprøjtede inde i stang kan hjælpe med rengøring .
  • Hvis porten ikke er låst , vil skyderne falder af.
  • Anden Artikel

  • hvordan man kan reparere orientalsk tæppe
  • hvordan man kan reparere billedrammer
  • hvordan man kan reparere aluminium lamelgardiner
  • hvordan man kan reparere en krydse stang
  • hvordan man kan reparere silke dyner
  • hvordan man kan reparere faux granit
  •