hvordan man kan reparere billedrammer

hvordan man kan reparere billedrammerBilledrammer er ofte dyre at erstatte , men de er nødvendige for den æstetiske værdi af din indrammet kunst eller fotografi . Ved at reparere dit træ billedrammer kan du spare penge og udseendet af din indrammet kunst . De to mest almindelige billedramme reparationer inddrage fastsættelse løs hjørnesamlinger og erstatte løse eller manglende ramme bøjler . Ifølge Refinish Møbler , "Den konstante udvider sig og svinder som følge af temperatur og fugtighed ændringer , der går på i løbet af dagen i de fleste huse . . . kan virkelig løsne en billedramme 's samlinger " Reparationer leddene og ramme bøjler er nemme at udføre

Du skal bruge: . .
Spidstang
Små klemmer eller billedramme klemmer .
Små nedstryger ( ekstraudstyr) .
Trælim .
Wood kit .
Fint sandpapir .
Billedramme negle .
Lille hammer .
Sawtooth bøjle ( for rammer £ 10 eller mindre) eller 2 til 3 en-hul ramme bøjler .

Reparation Løs Ramme hjørnesamlinger


1 .
Brug Spidstang at fjerne enhver søm i den løse fælles . Træk forsigtigt fælles hinanden nok til at forstå neglen . Nogle rammer har en eller to søm holder to stykker ramme sammen i hvert hjørne . Nogle samlinger har kun lim . Hvis du ikke kan forstå negle , skal du bruge en lille nedstryger at save søm i halve og derefter gribe med en tang og fjern .
2 .
Placer rammen på en flad overflade og skrabe væk gamle lim i rammen leddene .
3 .
Fyld nogen tidligere sømhuller med en ært ising af træ kit , udjævning det endda med rammen overflade med spidsen af din finger . Tillad kit til tør og sand med et fint sandpapir , indtil træet er glat .
4 .
Spænd hjørne af rammen med de små klemme eller rammen klemme , så de to vinklede stykker træ passer flush . Sand leddene lidt , hvis der er en grov kant forhindrer leddene fra montering godt sammen .
5 .
Unclamp leddene og tegne en fin linje af træ lim langs den indvendige kant af hvert billede fælles , tryk sammen og genanvende klemmen . Tillad limen tørre , før du placerer din kunst tilbage i rammen .

Reparation og udskiftning Ramme Knager


1 .
Vælg det rette bøjle til din ramme . Sawtooth bøjler bør kun bruges til billeder og kunst vejer 10 lbs. eller derunder . One-hullers bøjler arbejde godt for alle rammer , fordi du kan tilføje mere end ¨¦n for tunge rammer .
2 .
Fyld nogen tidligere sømhuller med træ kit ved at anvende en ært DAB af kit til hullerne , trykke det ind i hullerne og aftørre overskydende kit væk med din fingerspids . Tillad kit til tør og sand med en finkornet sandpapir indtil træets overflade er glat .
3 .
Placer savtakket bøjle , en i hver hjørne , eller bruge en hul bøjler i hvert hjørne og i midten af bagsiden af rammen og søm på plads , med en lille hammer , ved hjælp af en billedramme søm i hver bøjle hul . Brug billedramme negle og ikke færdig negle . Ifølge Grignons Art , kan billedramme søm blive drevet " i de fleste skoven uden at opdele i træet. fælles finish negle vil altid delt billedramme støbning som de fleste billedramme lister er meget tørt med meget lavt vandindhold . "

gode råd og advarsler


  • Nogle meget tunge rammer kræve billede hængende wire . For tung eller antik rammer , er det ofte bedst at give en professionel til at Rehang knækket eller løs ledning .
  • Anden Artikel

  • hvordan man kan reparere en krydse stang
  • hvordan man kan reparere aluminium lamelgardiner
  • hvordan man kan reparere silke dyner
  • hvordan man kan reparere billedrammer
  • hvordan man kan reparere faux granit
  • hvordan man kan reparere orientalsk tæppe
  •