værktøjer til metal perle , der

værktøjer til metal perle , derBead danner er en gammel teknik, der har ændret sig lidt siden starten mand begyndte at lave perler fra metal . De værktøjer, der anvendes til at danne metal perler ser meget gerne , der anvendes af vores tidlige forfædre . Du kan lave dine egne flotte metal perler med lille investering i værktøjer . De fleste af de nødvendige værktøjer til metal perle beslutningstagningen kan findes hos din lokale isenkræmmer , perle butik eller smykker leverer hus .

Disk Cutter

En disk fræser bruges til at gøre runde diske i forskellige størrelser . Brug en disk fræser til at skære to identiske størrelse og form perfekt runde diske til at gøre en enkelt runde eller ægformede perle . Hvis du ikke har en disk cutter , så kan du bruge en smykker så og klinger .

Dapping Block og Dapping Punches

Et dapping blok og dapping slag bruges til at danne metalplade . De dapping blok og punch kan bruges til at danne runde diske i to halvdele af en metal perle . Gør runde eller æg-formede perler ved hjælp af en dapping blok og punch sæt .

Hammer

En hammer bruges til at strejke værktøjer, herunder disken kutter og dapping punch .

fakkel

En fakkel bruges til at lodde , herunder lodning de to sider af en metal perle sammen .

Pickle og Pickle Pot

Pickle bruges til at fjerne oxidering af metal , herunder loddet perle efter lodning er færdig . De lage pot holder lage . Pickle fungerer bedst , når det opvarmes , så gamle crock potter gøre store lage potter .

Kobber Hængerøve

Kobber tang er brugt til at fjerne metal fra lage , herunder loddet perler . Kobber tang er nødvendig, således at metallet i lage puljen er ikke galvaniseret med kobber , når du fjerner elementet fra lage puljen . Aldrig sætte jernholdige metaller i en lage pot ( herunder stål pincet eller tang ) eller alle elementer vil blive galvaniseret med kobber .

skål med vand

En skål fyldt med vand bruges til skylning af syre lage fra de syltede agurker metal , herunder fabrikerede perler .

Bor og Drill Bit

Boret og boret er vant til at skære huller i metal . Cut forskellig størrelse huller ved hjælp af forskellige størrelse bits . Når du foretager en perle , er det bedst at bore mindst et lille hul i den ene eller begge diske . Boring mindst én hul vil hjælpe med at forhindre perlen fra eksploderende når loddet . Erfarne metalsmiths måske ikke nødvendigt at skære et hul , men begyndere rådes til at gøre det . Boret og borehoveder kan også bruges til at skære dekorative huller i diskene før fabrikation .

Anden Artikel

 • udsmykning idéer til træpaneler 70’erne boliger
 • de bedste toscanske maling farver
 • hvor langt op fra vinduet trim bør du hænge parentes ?
 • DIY møbler polstring
 • utraditionelle vindue behandlinger
 • swag draperier behandlinger
 • victorian maling ideer
 • Jeg har brug for at finde nogle instruktioner til opsætning af fliser over et laminat backsplash
 • hvordan man kan væve med spansk mos
 • hvordan man kan dekorere med maling på keramiske fliser
 •