ideer til flise gulve i en spisestue

ideer til flise gulve i en spisestueFormel spiserum eller spiserum ret off køkkener kan se så enkel eller elegant , som du vælger . Spiserum er et sted, hvor venner og familie ofte samles , og naturlig slitage sker i løbet af året . Select holdbar flise til dit gulv , der også kan blande stil og tema omkring værelser i dit hjem . Dagens valg i flise gulve er enorme , og mange typer er miljøvenlige . Tekstur , stil , mønstre og farver alle gøre en indvirkning på dit hjem , mens yder også lang levetid .

Marble Tile Floor

En fælles valg for spisestue gulve er af marmor fliser . Marmor flisegulve give rum et dyrt og elegant stil . Brug poleret , rektangulære , store italienske marmor fliser til gulve . Vælg en creme farve marmor , der har en beige og fløde base med mørk beige årer . Placer marmorfliser så tæt som muligt for at opnå en problemfri gulv udseende . De rige søger marmorfliser match fleste stilarter . Prøv matcher en hvid træ spisebord til en naturlig enkel look . Brug en udskåret mørk mahogni spisebord og møbler til en mere tradition look .

Land Tile Floor

Land klinkegulv design passer godt ind i afslappet køkken og spisestue kombinationer . Installer store keramiske fliser i firkanter, der er hvide og gule for et land stil . Brug creme og hvid spisestue møbler med gule dekorative accenter i køkkenet og spiseplads . For eksempel , trim sted hvide kabinetter , apparater og bordplader med gult for at holde den stil som landet , lyse og enkle som muligt.

Southwest Tile Floor

Start en rustik eller ørken stemning i din spisestue med en sydvestlige stil gulv . Placer store , firkantede , terracotta farve fliser over dit spisebord gulvet . Suppleant terracotta og mørk fliser med lys fliser til at lave en skakternet mønster på dit værelse . Du kan købe terracotta fliser med sydvestlige design stemplet i fliser , såsom sole og kaktus . Bruge enkle og jordbundne flisegulve for en mørkere rustik stil . Installer flise fliser med striber af brun, grå og rust at skabe en rustik sydvest føler, at din spisestue . Tilføj rustikke træ dinning møbler og terracotta keramik til rummet for at fuldføre udseendet .

Moderne Tile Floor

Kombiner skarpe linjer og usædvanlige farvekombinationer for at skabe en moderne klinkegulv design i din spisestue . Brug ottekantet, små keramiske fliser i jade , lavendel eller lilla og grå om ordet . Installer lille sorte firkant keramiske fliser i midten af spisesalen . Bruger sort , hvid eller grå møbler til at dekorere din spisestue . Lav en fed erklæring ved at installere betontagsten er fremstillet af genbrugsmaterialer i din spisestue . Et andet usædvanligt flise materiale , der tilføjer en moderne føler, at din spisestue er blå macauba granit fra Brasilien . Tilføj sølv og grå accenter for at øge den moderne og elegante stemning dit værelse .

Anden Artikel

 • faux finish teknikker til kabinetter
 • hvad er nogle gode gaveideer til et nyt hjem ?
 • hvordan man kan bygge mission køkken cabnets
 • hallway opbevaring ideer
 • cool måder at dekorere din krykker
 • hvordan man kan male faux laden bestyrelser indendørs
 • effekten af lys på farven hvid maling
 • moderne væg spejl indretning
 • baby børnehave vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere et køkken i rødt og guld
 •