ideer til at bruge guld spraymaling

ideer til at bruge guld spraymalingGuld maling farve ser overdådige og kongelig , så spraymaling hjem tilbehør poster guld til en hurtig tilbehør makeover . Tag almindelige husholdningsartikler og forvandle dem til noget ekstraordinært ved at spraye på nogle guld . Brug altid spraymaling på et godt ventileret område som en åben veranda eller baggård.

Billedrammer

Lav over gamle eller forkerte billedrammer ved slukker dem med guld spraymaling . Rammer med en glat eller kant vil ligne nye kreationer , når dækket med guld maling . Malet billedrammer laver en dejlig genvundet gave, foto -elskere vil bruge . Lad dine billedrammer at tørre helt , inden du flytter dem eller erstatter glasset og billede .

Nature 's Bounty

En støvet samling af muslingeskaller eller et tørret arrangement af blomster vil se revitaliseret og speciel, når spraymalede guld . Andre poster fra naturen som grene og kviste vil blive den perfekte ferie dekoration efter en anvendelse af guld spraymaling . En samling af grankogler og agern gøre det perfekte guld dekorationer til at fastsætte i en dekorativ skål eller på et fad . Bind små bundter af kviste eller langstilkede blomster sammen og spray dem . Spraymaling klipper og ulige -formet sten til at sætte i en bordplade display . Må ikke oversaturate din naturlige accenter , du ikke ønsker at forlade køre mærker på dem

Gryder og Urner

Paint terra-cotta krukker med guld spraymaling og bruge dem som lysestager eller dekorativt skåle . . Billige plastik potter og tallerkener vil få en klassisk makeover med en påføring af maling i og uden for containere . Ting potterne med din yndlings planter eller nogle andre små lækkerier fra omkring dit hjem . Må ikke kaste de gamle , mismatched skåle og fade . Dække dem med maling og fylde dem med slik . Disse gør gode gaver i løbet af ferien .

Kurve

En strejftog til sparsommelighed butik eller brugte butik vil give dig masser af robust kurve , men de kan se en smule laset . Fikse op en nyerhvervede samling af kurve ved sprøjtning dem guld . Altid give din kurve en serviet ned med et rent håndklæde til at fjerne støv og snavs , før sprøjtning . Guld-malede kurve ser helt charmerende som julegaver , påske kurve , eller når du har lyst til at give en fantastisk stede . Fyld bunden af kurven med guld silkepapir , og du har alt hvad du behøver for en personlig gave .

Anden Artikel

 • kite udsmykning idéer
 • sydvestlige køkken indretning
 • Hvordan kan jeg designstuderende boliger på universiteterne ?
 • køkkengulvet flise farver
 • boligindretning & sommerfugle
 • gode brune farver, til brug i et badeværelse
 • vindue behandlinger for hjemmekontoret
 • gothic soveværelse ideer
 • hvordan man kan sætte en rose i en snowglobe
 • udsmykning trappestiger
 •