hvordan man kan opdatere en rød mursten pejs

hvordan man kan opdatere en rød mursten pejsPejse lavet af røde mursten er almindelige i ældre traditionelle hjem . De pejse er ofte parret med eg mantels og rejste ildsteder . Hvis du har en lignende pejs i dit hjem , men din smag har ændret eller aldrig har været tradition for , er det tid til at bringe din pejs i overensstemmelse med din udsmykning stil . Opdatering af din røde mursten pejs må ikke betyde, at det ser moderne , men blot gøre det mere i tråd med din smag

Du skal bruge: .
Decor referencematerialer
Dit valg af sten .
Dit valg af Mantel eller surround .
Beton.
Gips .
Stuk .
Marmor .
Pejs værktøjer .
Stearinlys .
Andirons .
Tørrede græs og blomster .
Topiaries .


1 .
Undersøgelse magasiner og bøger om indretning stilarter . Læg mærke til ildsteder , der fanger øjet . Brug disse billeder som udgangspunkt for at give din røde mursten pejs en ansigtsløftning .
2 .
Paint mursten . Lyser op med et lag hvid . Eller tror om de andre farver i dit værelse og vælge en nuance , der supplerer dem , eller male pejs en farve , der står i kontrast til andre farver for at gøre pejs pop . Købe et produkt , der er specielt sammensat til at dække mursten .
3 .
genskabe overflader pejsen . Installer marksten eller flod rock over mursten til et rustikt udseende . Dækker mursten med glas fliser eller granit til en moderne følelse . Stuk over mursten et Middelhavs flair .
4 .
Fjern kappe . Udbudt en forvitret lade stråle til en rustik eller land look . Lade være Mantel for en ren , mere moderne vibe . Installer en unembellished , poleret træ surround , der udvider øverst til at fungere som Mantel . Top pejsen med en hylde af beton eller gips .
5 .
Rediger skorstenen. Fjerne en hævet Arne til fordel for en , der er i niveau med gulvet . Gør det marmor , beton eller skifer til at blande med moderne møbler . Vælg kampesten for at supplere en toscansk påvirket værelse .
6 .
Køb ny pejs værktøj og tilbehør . Skift den gamle mesh skærmen i en strømlinet glasdør . Erstatte den traditionelle messing-håndteret værktøj sæt med glat smedejern stykker . Erstatte gamle Andirons med kinesisk-inspirerede dem formet som yndefuld drager . I stedet for en reel brand satte scenen med et arrangement af søjle stearinlys eller en stor kurv fyldt med tørrede græsser og babys ånde eller hvid og blå hortensia . Puste nyt liv i en rød mursten pejs ved at fremhæve kappe med små naturlægemidler topiaries som dem lavet af rosmarin , snarere end forventet lys og familiebilleder .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male et tilstødende værelse
 • røde og brune værelse dekorationer
 • teen soveværelse redecorating ideer
 • Vinduet lukker stilarter for stuk
 • hvordan man kan placere spots på et hus
 • hvordan man kan male over olympiske imprægnering
 • hvordan man kan dekorere med foyer belysning
 • håndværk værelse organisere ideer
 • mexicansk stil farver
 • hvordan man kan hænge malbare vinyl tapeter
 •