hvordan man kan faux male gulve

hvordan man kan faux male gulveFaux finish maleri til gulve har mange muligheder: noget, du kan forestille dig , fra flise mønstre til træ , der ligner marmor . Processen er lidt anderledes end faux finish på vægge og lofter , fordi gulve bærer konstant trafik . Forsegling er et vigtigt sidste skridt for at beskytte dit arbejde . Hvis du faux finish gulvet for første gang , så prøv en simpel svamp teknik , indtil du forstår den proces

Du skal bruge: .
Bucket
Moppe.
Rengøringsmiddel.
Stykke krydsfiner .
Svampe.
Alkyd maling ( tre farver ) .
Paint bakke .
Roller .
Pole .
Maler tape .
Akryl gulvet sealer .


1 .
Rengør gulvet med en spand med varmt vand , opvaskemiddel og en moppe , fjerne alt det snavs , der kan holde maling fra vedhængende . Skyl med varmt vand , og lad tørre .
2 .
Påfør en base lag alkyd gulvmaling til gulvet . Alkydmalinger er hårdere end latex og akryl , og vil stå op til at bære . Skru håndtaget af malerulle på en stang for rullende , der ikke vil såre din ryg eller knæ . Start i et fjernt hjørne og arbejde tilbage mod døren, så vil du ikke bliver fanget . Arbejde i lange , bløde strøg til jævn dækning . Lad malingen tørre i 24 timer.
3 .
Afmærk et gitter på gulvet , der efterligner fliser , ved hjælp af et målebånd og blyant til at markere sig bredden og linjer . Snap en kridtstreg at markere de linjer , derefter lægge malerens tape på hver linje.
4 .
Hæld en lille mængde maling , der er et par nuancer lysere end den base coat i en ren maling bakke . Dyp en svamp i malingen , og dup det på krydsfiner til at fjerne noget af det . Sæt nok maling på svamp til at gøre en punkteret mærke på gulvet , men ikke for meget maling , at det vil smøre . Praksis med krydsfiner , indtil du er sikker nok til at prøve det på gulvet .
5 .
Dup gulvet med malede svamp , der forlader et lag af teksturerede ujævnhederne mærker i firkanter , du har lavet med tape . Lad denne frakke tørre i fire timer. Gentag processen med en ny svamp dyppet i maling , der er flere nuancer mørkere end bunden pelsen . Lad tørre i fire timer.
6 .
Fjern tapen , og du vil se et mønster , der ligner tegl og synes at have tekstur og dybde . Lad gulvet tørre helt for 24 timer .
7 .
Afslut med akryl eller epoxy sealer , der er formuleret for den type gulv du har . Påfør sealer med en rulle og stang i henhold til instruktionerne trykt på dåsen for de bedste resultater . For trægulve gælder med korn . På beton og tegl , vil helst retning gøre, så længe du ikke tillader sealer pyt . Undgå mund trafik på gulvet i mindst 24 timer, så de sealer har tid nok til at helbrede .

gode råd og advarsler


 • Opnå en træ korn faux finish med flere lag af forskellige farver med en tør pensel , over en base coat . Som med svamp maleri , praksis på en anden overflade først . Dyp penslen i malingen , så tør den næsten tør på et klæde eller pap overflade . Når børster adskilt og ikke hænger sammen med maling , begynder tør-pensel.
 • Køb den rigtige maling til den type gulv du har . Etiketter angive, hvilke der er bedre til træ , beton og tegl . Afhængigt af dit budget , malingstyper spænder fra alkyd til olie -baseret, latex . Latex har færre skadelige dampe , men vil ikke vare så længe . Alkydmalinger er holdbare , men dyre . Olie-baserede malinger er de sværeste at rydde op , men obligation særdeles godt til primet og ubehandlede overflader.
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver Carolina - stil land gardiner
 • home decor ren vindue behandling
 • hvor højt skal fliser være omkring en jacuzzi badekar ?
 • hvad er den rette højde for en sengelampe ?
 • tuftex tæppe stilarter
 • hvordan man passer en stribet eremitkrebs
 • Hvordan installerer jeg lys over en døråbning ?
 • hvordan man laver væg tegn
 • hvad er forskellen mellem congoleum & regelmæssig vinyl flise ?
 • håndværk til dekoration af huset
 •