glas -block væg alternativer

glas -block væg alternativerGlas blok er meget tyk , normalt firkantet , hule blokke fremstillet af glas . Det bruges til Bruseafskærmninger, køkkenbordet støtte , mur skær, der giver lys , samtidig med at privatlivets fred og i stigende grad som en post-moderne byggemateriale ved avanceret arkitekter . Glas-blok net kan dobbelt så meget som digital lys -show illustrationer . Materialet er stærkt nok til udvendige vægge og til gulve . Og en lettere udgave er en sammensat , der tilpasser sig hjem udsmykning bruge .

ført gennem-Wall Display

Et lys kunstner vendte et glas blok , vindue størrelse panel i en ydervæg til et interaktivt lys display . Sletten glassten er udstyret med individuelle farvede LED-lys og forbundet til en computer program, der reagerer på en bevægelsesføler . Når nogen uden for huset går forbi væggen , programmet reagerer ved at ændre lys i et gitter . Dette er en fantastisk nyhed , ikke en stor gør- det-selv projekt , medmindre du er en ingeniør . LED lys er også ganske klar , så enhver står naboer bør overvejes . En enklere tilpasning af idéen kunne være at oversvømme glas blokke fra indersiden af huset med en ensfarvet lys på en lysdæmper så intensitetsniveau kan kontrolleres . Det ville stadig være en original og fængslende væggen, men det ville arbejde mere som en udendørsbelysning funktion og mindre som Times Square .

Arkitektonisk Innovation

Pritzker Prize-vindende arkitekt Tadao Ando benytter glaspaneler og glas blok i hans ekstra , moderne design til at udviske grænserne mellem inde og ude med lys . Han skaber indrammede glas -block paneler til den indvendige og udvendige vægge af museer , private hjem og kirker . I flere bemærkelsesværdige Ando -designede hjem i Japan , er støbt i glas bruges som et alternativ til den traditionelle papir-og bambus Shoji skærme , der udgør indvendige vægge. Ando inspiration til kreativ brug af materialet kom fra den berømte Maison de Verre af Pierre Chareau , en 1931 renovering af en 19. århundrede, parisisk rækkehus . Maison de Verre har en hel udvendig strukturel væg lavet af glas blok til at lade lys i den lukkede i hus . Mere lys strømmer fra top til bund etager gennem glas blok etager . Chareau var den første til at udnytte dramatiske alternativer til den traditionelle brug af glas blok . Han fortsætter med at finde nye anvendelser for den hårde , gennemsigtige og forholdsvis billig materiale .

Ideer til Akryl Blokke

Et let, fleksibelt alternativ til glas blok er en akryl-blok væg eller panel . Akryl er 70 procent lettere end glas , så det er nemmere at manipulere og ideel til ethvert område , hvor vægten er et problem . Blokkene kan bestilles i en samlet ramme eller specialfremstillede forbundet med polymer klip . De kommer i forskellige størrelser og farver , er scratch-og fade-resistente og hermetisk forseglet mod kondens . Akryl blokke kan bruges til at adskille værelser i en ferie hytte , uden at forringe noget lys . De er en god aftageligt mulighed for loftrum med vinduer bagvægge , der afhænger af lyset fra frontruder . I en hems , skal du oprette privatlivets fred i en back soveværelse med en let , transparent væg .

Anden Artikel

 • hvad er længden af en badeforhæng ?
 • elegante vindue behandling ideer
 • historie kappe ur
 • DIY krympematerialet
 • feng shui retninger og farver
 • inde træhus ideer
 • gothic hængsel stilarter
 • hvordan man opbygger en bordplade springvand
 • indretning farveskema ideer
 • stilfulde soveværelse udsmykning idéer
 •